Fotostund - HöstmotivKlickbara kort

Usscch vad jag hostar, bläääk. Ursäkta att jag varit lite gnällig och ynklig i de senaste inläggen, men det är faktiskt inte bra med mig och då kan jag inte vara på topp heller. Idag smet jag ut utanför och fotade lite, det var sååå ljuvligt ute. Så typiskt att man är sjuk den finaste tiden som varit på den här månaden.

Jag har städat lite idag för att underlätta för älskling, men  det skulle jag absolut inte ha gjort för då steg febern =(. Surt att jag är sjuk idag också då jag skulle ha träffat det där företaget jag ska börja deltidsjobba för, suck. Men vi ska höras till veckan och boka ny tid då jag känner mig helt frisk igen, de är så underbara att ha att göra med så de var helt förstående. Som ni ser så gick jag utanför vårat hus och fotade lite höstmotiv, att ta en nypa luft skadar inte.

Saknar min underbara älskling, kom hem nuKommentarer

Fina bilder som vanligt :).Ja lövbiff med nudlar e gott, såg att jag glömde skriva ner jordnöts olja som jag brukar använda när jag steka grönsaker o kött. :).Kramis

Mysiga bilder!

Oj, riktigt så vackra färger har int vi gått än! Längtar till det kommer hit... =) KRam

Hösten är verkligen vacker!Men fy vilken förkylning du fått... Krya på dig!

Så härliga höstbilder! Det är så fint med alla de färgglada löven. Hösten kan vara väldigt fin om solen skiner och man kan ta härliga promenader i skogen. :)Själv sitter jag inne och snörvlar och suckar och fryser och svettas... usch! Och så är det faktiskt sol ute! Ska man verkligen gå ut och fota när man har feber och är förkyld? Kanske kan vara skönt med frisk luft? Hmm.

Kramar!


Kom ihåg


Trackback