Läxa 8 - Testa att fota Bokeh

Foton med bokeh som jag tagit en handfull av dem


Fotoläxan
Jag har ingen vanlig inlämning denna gång (pga tidsbrist då jag är inne i en intensiv period iom flytt). Men givetvis vill jag uppmana att man provar att fånga fina bokehbilder. Vill ni ha ett omdömme på era bilder går det givetivs bra att lämna en kommetnar med länk så ska jag titta. Men jag hinner tyvärr inte att lägga upp några länkar denna gång för läxinlämning. Däremot kanske jag väljer ut några fina bilder från deltagare senare och visar upp i bloggen. :-)

Text hämtad från happydays blogg
Kommentarer

Du är så duktig så på att fota och göra din läxa :)Tack jätte mycket för dina kommentarer. Va roligt att vi har samma stil på kläder då :)

Kram!

Sv; hehe tack :)

det är så fint med Bokeh :) inte fått till nåt sånt ännu,

Sv; Haha, på mig fastnade den iaf.. :P dumma låt!!

Kram

såå snyggt! älskar bokeh :D

Visst e han söt. ;) Tack så mkt. :)

Åh va fiint du är så super duktig!;:)

Sv: Hehe! Tack!Kvällen var kanon! :)

Härliga bilder!Hur har din helg vart?

Ja, det hoppas jag på att det blir också. :)

Hoppas du också får en toppensöndag. :)

Sv: ja verkligen! Synd bara att helgen snart är över redan .. har gått för snabbt!

svar;

hihi vad glad jag blir! Är jätte kul att vara tillbaka. hihi!

Tack så mycket! :D

sv: <3

Fint fint fint!

sv: sjukskriven i ett år, ja det är inte lätt :/ Hoppas det är bättre nu! Tack för tipset, ska prova ebbott och se om det låter bra :D Fina bilder! Jag har aldrig förstått hur man fotar sådär, antar att du har en systemkamera :)

Men gud vad du är duktig!! Vilka underbara bilder ♥Jag fattar inte hur jag ska lyckas få till det där, ska ut och testa imorrn. Hade faktiskt aldrig ens hört talas om bokeh innan..

Älskar bild #2 högst upp i kollaget. Jag såg den i en av dina tidigare inlägg och tyckte att den var magisk. Som de flesta av dina naturbilder. Du är en begåvad naturfotograf. Gillar också porträtt på din man. Han utstrålar lugn och vänlighet. Särskilt här i kollaget. Hur är det med choklad örat? Hoppas medicinen hjälpte. Kram, Tina

fina bilder!

följas via bloglovin? :)

Superfina bilder, härligt fångat av bokeh! :-D

Vilka fina bilder! Vad duktig du är! :)

Trevlig helg!

Som alla andra skrivit här över: jättefina bilder. Såg dem på happy days och var tvungen att komma hit och titta närmre.Trevlig helg.

Hälsar Yohanna


Kom ihåg


Trackback