Rapportering från veterinärbesöket

Idag har det varit bloggpaus för min del fram tills nu, inlägget om Bellman och hundmöten skrev jag igår som ett tidinställd inlägg, praktiskt =D. Idag har vi varit till veterinären med Bellman då hans öron fortfarande krånglar lite. Men det gick bra, det ena örat var det borta och torkat ut, men det andra var fortfarande väldigt kladdigt, och ökad vaxprodukton så därför fick vi kortisondroppar till öronen. Bellman och jag har även gått en härlig höstig långpromenad med Mia, vi var faktiskt ut i två timmar, helt otrolit skönt.

Bellman lite stressad, taget med mobilen när vi var hos veterinären
Kommentarer

Hoppas hans öra blir bättre snart!

Synd att inte Sofie kunde följa med, men blir fler gånger=) och bra att dom hade öppet så pass länge, då slipper vi stressa. Syns i morrn:)

KramarHoppas Bellmans öron blir helt bra! Pulver har också fått problem med ett av sina öron, kör med Epi-Otic just nu och hoppas att det räcker med det. Annars måste vi nog också ta ett besök till veterinären.

Åååh, sötnos Bellman! Hoppas han kryar på sig (:Sv; det blir Telia, för hyresvärden samarbetar med dem så vi har speciella erbjudanden (:

Stackars lilla stora!

Krya på sig Bellman :) Kram

Pixie har också problem med sina öron från och till. Hoppas det går över fort nu med kortisonet. Kram

Verkar inte som det :/ det enda svar jag fått är att jag måste bara vila mycket mycket och hålla ut.. har inte ens möjlighet att vila mycket eller ens lite när jag är själv med barnen :/ så jag får hålla i skinnet och hoppas att tiden går fort :)

fina killen det där :):) skönt att det gick okej hos veterinären med ju och hoppas öronen blir bra snart!

sötisen! hoppas det blir bra med örat nu :)

kram

Åh, är det de där hängöronen, har också haft en hund som hade problem med öronen från och till. Hoppas att han slipper det snart, han är så otroligt söt.

Hoppas örat blir bra snart! Han ser så duktig ut där hos veterinären - alla hundar är ju stressade där. =)

Åh sötaste Bellis!, krya på dej!


Kom ihåg


Trackback