♡ Som om det går baklänges

 
God förmiddag på er, här skiner solen mellan regnskurarna. Ska iväg och jobba snart, , kul. Har tagit lite sovmorgon idag minsann. Älskling har varit och klippt sig, samt nu sitter han med färg i håret, efter det verkat klart ska han köra mig till jobbet . Känns så tråkigt som sagt att gå jobba då han är hemma och har semester, tiden på jobbet känns som den går baklänges att man aldrig får komma hem.Kommentarer

Skönt med sovmorgon!=) jaag mår inte så där värst bra , livet är riktigt upp och ner just nu därför bloggen står så tom. :/ hur mår du då?
kramis!

håller tummar och tår och ber lite för er skull! kram på er

hoppas det går bra på jobb ändå :)

Svar: Ja det gör ju alltid det ändå fast man tycker annat ;)
Mirre Sweetwords

Här har jag jobbat hårt med att sy gardiner, draperi och kuddöverdrag. Så har jag organiserat "garderobsväggen" i stugan. Det blev jättebra! Är inte alls insatt i hur man mobilbloggar så därför instagrammar jag istället... Har du haft all din semester nu?

Svar: Ohh låter som det blir toppenfint. ja mobilblogga är bra bökigt, det gör aldrig jag heller, blir för plottrigt
Mirre Sweetwords

Förstårt det känns trist! Men gött med sovmorgon =)

Svar: Ja lite trist, men ja sovmorgon är gött =D
Mirre Sweetwords

Oh tycker med att det är helt värdelöst att jobba när min älskling är hemma. Fast det är inte jättemycket roligare att vara hemma när han jobbar hela dagarna heller faktiskt, lr well... Det är aldrig fel att vara hemma;)

Hoppas att allt är riktigt bra med dig!

Förstår att det känns lite tungt, särskilt när sambon är hemma och loppar sig :) Men efter några dagar är du inne i det igen.

Sv: jag har en Nikon D3000. Knäpper dock oftast med autoinställningen. Skulle så gärna vilja lära mig fota lite mer manuellt, men tiden finns inte just nu. Men någon dag så ska jag sätta mig in i det lite mer!

Kram

Svar: Jag vill också fota mera manuellt än jag gör, man blir lite bekväm ibland, samt att man tar sig inte tid =D
Kramar
Mirre Sweetwords

ja detta väder, det regnar o vartannat här med =/ sol och sen störtregn.

Tråkigt att behöva jobba när din har semester.
Men hoppas allt är bra :) Är lite osocial nu på bloggen, är så mycket annat nu =/

Kramar

Svar: Ja, man bloggar mest då man tar sig lite tid, jag dock brukar se det som lite avkoppling från vardagen och bloggar så. Men skönt att koppla bort den med
Mirre Sweetwords


Kom ihåg


Trackback