En tripp till babyproffsen vore angenämt

 
Man ser mer och mer hösttecken faktiskt, ser det ligger höstlöv lite här och var på marken då man är ute och går, härligt. Härligt med fredag och helg och sovmorgon, lovely . Idag har jag köpt en elekrisk badrumsvåg, vill kunna följa vikten mer exakt. Innan hade vi en sådan där vanlig standard, de fungerar väl de med, men man får alltid snurra flera gånger så att den står helt rätt. 
 
 
Jag skulle vilja åka till Borlänge eller Västerås någon dag och in och kika på Babyproffsen och Ikea. Vill kika lite hur priserna står på spjälsängar och babyskydd. Men älskling ska ta ledigt en dag mitt i veckan framöver så ska vi åka dit. Ska inte köpa riktigt än, men något av det lär vi köpa först för fördela ut det nu så vi köper en grej varje månad framåt nu så att inte alla utgifter blir mot slutet. Vill inte klicka hem något från nätet utan vill kunna känna och klämma på själv och se hur dom ser ut . Dessutom åker vi på att köpa vinterdäck till nya bilen med, för det hörde inte till i köpet, så ohhlala trevliga utgifter.
 
Näee dags att gå och försöka sova igen, det gick inte så bra nyss. Det värker i mina ben är trött och tung i dem.Kommentarer

Hoppas du fått sova gott/så gott man kan med mage ;)
Mysigt att gå och köpa en massa bebissaker, kännandet och klämmandet är ju liksom en del av grejen ;)

Sv. Tack! Så värst nyss är det inte längre, lilltjejen blev hela 7 månader igår

Klart man måste klämma och känna lite innan man bestämmer sig! Jag vet inte men jag kan bara tänka mig att babyproffsen är dyra! Sen beror det ju på vilken typ av säng man vill ha! Fälla ner sidan? Jag har klarat mig utan den finessen! Barnens spjälsäng är faktiskt mannens gamla, brun och ful var den så
Vi lackade om den till vit (på firma) innan äldsta föddes! Lite kul att anv något i familjen!
Kolla blocket så kan du ju bara köpa ny madrass, kudde och täcke!

Ha en fin lördag
Kram

Underbart att få klämma och känna lite på allt innan man köper. Dessutom mysigt med en liten utflykt för er :-) Ha en supermysig lördag.
Kramar Elin

Visst vill man titta och handla till skruttisen :) Så klokt att dela upp köpen på månaderna.. det är lite för tidigt för oss att handla hem större grejer. Men en och annan skallra går ju bra... :)

Sv: Tack! Jag tyckte också att de blev finare nu och att de fick en bra plats :)

Ha en underbar lördag Mirre <3 Jennie

Fin bild :)

Svar: Tack
Mirre Sweetwords

Oj här inne har jag inte varit på länge och såg nu att du väntar en liten stjärna, GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Gud vad roligt!

Svar: Tsssiii tack så mycket =D, kraamar
Mirre Sweetwords

Härligt med lite höst i luften! O spännande med inköp på G! Köper ni allt nytt eller kan ni tänka er att köpa begagnat? O hur blev det med spjälsängen med färgen (svart vs vitt)?
Ha en fin lördag =)

Så mysigt att få planera och handla!

Svar: Ja verkligen
Mirre Sweetwords

Jaa nu börjar snart plånboken tryta för 18 år framåt hehe =) Hoppas ni hittar bra babysaker, kram


Kom ihåg


Trackback