En sommarkväll att njuta av

 
 
Här äter jag gott och njuter av fredagskvällen trots att jag är solokvist. Lagade mig köttbiffar och potatisgratäng, till det sallad och cocktailtomater mycket gott om man får skryta själv. Gick aldrig ner på marknaden idag utan väntar tills älsklingen kommer hem imorrn så kan vi gå tillsammans. Bellman har nyss varit ut på en längre promenad och nu ska jag soffa upp mig här och kika på film och Let´s Dance finalen, heja Markolioo  Har köpt mig lite godis och chips, men känner mig inte det minsta sugen just nu så kanske sparar kvar det tills imorgon istället.
 
Jag reagerade på då jag var på Hemköp innan att folk är så sönderstekta av solen redan, kära nån var FÖRSIKTIGA känner jag direkt. Vissa är ju redan så bruna som jag skulle varit i slutet av sommaren. Men jag skäms inte för att vara ljus och lätt solbränd, tycker det är mycket finare än  att se ut som en överhettad kräfta. Dessutom är det inte bra att pressa sig sådär redan, förstår inte varför de flesta ska hetsa sig till att vara så solbrända, är man snyggare då?, eller vad går det ut på eftersom man struntar i att det är farligare och farligare med solen.
 
Tyvärr kan man inte ha balkongdörren öppen här en kväll som denna då det är stor fest här i stan. De röker nog på nästan varenda balkong idag och det är den absolut värsta doften jag vet, bläääääKommentarer

Åhh, hur gott såg inte det där ut då, mmmm! =)
Här har vi också köpt hem godis och chips men jag sparar nog också det till imorgon, hihi.
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram

Mums,, dreglar.. :)

Mmmm suuupergott!! Och vilken karaktär att kunna avstå godispåsen, det skulle inte jag klara :)))

Kraaaaaaaaaam aka

Maken grillade kycklingfiléer och till det åt vi ugnsgratinerade grönsaker och en kall vitlökssås. Imorgon ska vi göra en kycklingsallad, så den överblivna grillade kycklingen åker ner i salladen imorgon. Jag hoppas på Marco och jag hoppas på Oscar. Båda är så fantastiskt duktiga dansare, så jag blir glad av vilken som av dem som vinner.

Vad duktig du är som fixar en sådan ordentlig middag trots att du är själv. Då brukar jag slarva jätte mycket eller beställer hem mat.... :).

Jag känner mig mycket mer restriktiv med solandet nu för tiden än vad jag gjorde förr. Solar med väldigt blandade känslor.

Hoppas ni får en härlig helg! Kramar

Så mysigt det låter! ^^
Trist att folk inte är mer rädda om sin hud - det är inte konstigt att hudcancer blir alltmer vanligt :/
Kramar

men åh så gott:D vem vann lets dance?:)

Ja, det där ser ju gott ut!

Ja, rökning och dess "utsläpp" kan en vara utan.

Åh vad gott det där ser ut!

Mmm vad smaskigt!!
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Här kör vi på grillat dag nr 2 men det är ju så rackarns gott. Igår var det riktigt trevligt på grill kvällen, idag blir det bara jag och min älskling som grillar.
Ha en bra kväll
Kram Linda

Mums med potatisgratäng =D
Ha en fin söndag

Jag kan knappt visa mig i solen utan att bli röd direkt.

Gott :)

Gott! :)


Kom ihåg


Trackback