Valborg på landet i snön

Vi firar valborg i svärfars stuga för att bespara Bellman fyrverkerierna. Men tror det varit ganska lugn kväll för tro det eller ej, snön har vräkt ner här ikväll, otroligt. På dagen idag när jag var ut och gick så räckte det med att gå i tröja och nu är det varm jacka som gäller igen. Men det verkar vara snabbt övergående för imorrn skulle det bli regn istället om det stämmer. 
 
Men här har vi det mysigt i alla fall, Isabelle sover sedan ett par timmar tillbaka och vi och Bellman myser framför teven med lite godis och öppen brasa. Dom har bara 1,2,4,6:an här, men Robert Gustavsson går ju på 4;an och han är ju allt lite rolig emellanåt. Just nu härmar han Tony Rickardsson, och måste säga att han härmar vår dialekt bra. På tal om speedwayförare, idag har jag och Isabelle pratat med självaste Antonio Lindbäck, och vet ni inte vem han är, kan jag meddela att han är en av Sveriges bästa speedwayförare. Han var in på BQ,s jobb då vi var där, älskling var upptagen i telefon och medans vi väntade in att han skulle bli klar så pratade han & jag under tiden Kommentarer

Fyyy! Snö på valborg är inte OK! O Robert är verkligen en av de roligaste komikerna i Sverige om du frågar mig =)

Vi hade ingen snö men blåste sådant att vi inte kunde tända brasan :(
Kram och hoppas ni mår fint

jag trodde vi skulle få snö här med igår kväll, de va en ljus & fin kväll tills stoooora svarta moln täckte himlen så jag trodde jag sskulle få vakna upp till snö men hepp, här lyser solen idag & ingen snö i sikte :-)

Blä för snö. Är glad vi hade "sommarvärme" igår.

Ser mysigt ut!

Va mysigt!!
Stackars bellis som är så rädd
Skönt för honom att ni flyr fältet


Kom ihåg


Trackback