Ja så var det med det

 
Lite update från det senaste, man har inte så mycket tid över till datorn, men passar på nu då hon sover snuttan. Men får se om jag hinner skriva klart blogginlägget eller inte, . I tisdags var jag till frissan för att slinga bort utväxten och klippa håret kortare och klippa lugg. På bilden ovan ser ni färg och längd innan klipp & sling. Men det vart inte bra, jo klippningen vart jag jättenöjd med, men jag är numera platinablond och det vill jag inte vara, så ska tillbaka imorrn och lägga i mörkare slingor så det blir annan effekt. 
 
Igår tog Isabelle 3mån vaccinet och jag tyckte inte om att se då de skulle sticka henne med de där stora sprutorna, ohhhh vad hon skrek och spände sig. Det var BQ som höll i henne och han är ju så lugn så hon kastade sig nästan i famnen på honom sedan då tagit klart, hon hade tryckt sig hårt intill honom sa han, snuttan. Hon fick lätt feber på kvällen bara hon var uppe i 38,5. Sedan gick natten bra och hon sov som hon brukar. Men hon sov bort hela dagen igår i det stora hela. På bilden med flaskan ser ni att hon ser lite slö ut.. Men hon vaknade då hon skulle äta och åt bra, kissade och bajsa som hon ska. Så vi har inget negativt att säga om det utan det flöt på bra och idag är hon som vanligt igen och har ingen feber. SÅ I N G A negativa kommentarer TACK för er som upplevt annat. Hon sover lite mer idag med, men är sig lik och är vanliga Isabelle.
 
Hon fick OK stämpel i rumpan på BVC också och väger nu 5420gr och är 58,4cm långKommentarer

Lilla gumman 💜 En sån going. Mysig hon ser ut med flaskan. Nästan så man smälter. Hoppas hårfärgen blir bättre så du känner dig nöjd 😊 kramkram

Åh vilka långa ögonfransar hon har! :D

Mina barn har i stort sätt reagerat vid varje vaccin dem fått när de var små, tur det brukar ge sig rätt snabbt. Skönt att hon växer som hon ska:)

Har aldrig gillat det där med när barnen ska få sprutor :( Nästa vecka ska lillan få dos 2 då hon är 5,5 månader, gruvar redan..

Tråkigt att du ens ska behöva skriva explicit att du inte vill ha några negativa kommentarer. Men det finns nog alltid folk som tar sig friheter i Guess.

Härligt med lite ny färg i håret =) Vad är din naturliga hårfärg?
kram!

Vad trevligt med lite nya slingor. Sådant måste man unna sig.

Åh så söt hon är...

stackars liten inte lätt när man måste ta sprutor, det är aldrig kul :(

Lilla snuttan! Om du bara visste vad jag längtar efter mitt lilla barnbarn.

Gullig hon är:) otur med färgen men bra att de alltid går att fixa! Kram

Hjärtskärande med sprutor till små knyten!!

Skönt med frissatid!! behöver jag också!! vill göra något nytt med vet i tusan hur =)

kramar!

´hihi skönt med stämpeln i rumpan!
Den känslan när det andra strecket sakta sakta växte fram är helt galen och ofattbar, jag trodde jag drömde

Jo, jag klarar mig, men det är ju för att jag kan leva på min sambo. Hade inte grejat det om jag hade varit ensamstående. Då hade jag nog fått gå till soc är jag rädd. Är man själv kan man ju bo i en skrubb (1a), men med två barn funkar inte det riktigt. Men men, förhoppningsvis får jag mina pengar från Fk snart :)

Sonen fick lite feber och sov en del den dagen han fick första sprutan. Lillflickan blev lite kinkigare, annars märktes inte så mycket på henne. Får se hur det blir nu med andra sprutan. Är ju så himlans olika hur de reagerar :) Men det är ju bra de får dessa vaccinationer, så de inte blir sjuka :)

Tråkiga kommentarer är bara onödigt. Det är aldrig roligt när ens barn får sprutor, men det går ju snabbt över. :) Så härligt med besök hos frissan. Visst känner man sig som en ny människa?! Jag har varit hemma med febrig dotter i två dagar och då orkar man verkligen inte dona med sig själv. Så idag när maken är hemma med henne har jag piffat till mig. Man får mer energi och blir gladare! Stor kram till dig och lilla tösen. :D

Vilken sötnos:D


Kom ihåg


Trackback