En härlig semesterdag

 
Imorse slog vi upp våra 8 ögon vid sjutiden och efter vi ätit och rastats så bar det iväg till Smögen för en heldag där. Det var perfekt väder för en dagsutflykt, varken för varmt eller för kallt. Var nästan så man småfrös lite när det kom vissa vindar, och det var riktigt skönt. Kommer inte vilja åka hem på lördag och till våran luft igen. Det är verkligen så mycket skönare luft vid kusten. Nu har vi även tagit ett kvällsdop, supersskönt, men innan man doppat sig är det allt lite kallt, men sedan skulle man kunna vara i hur mycket som helst. (Bellman ser olycklig ut på bilden, men det är han inte, han njöt i skuggan).Kommentarer

Vilken himla massa häärligheter du o familjen är med på o iväg på! Såå väl värda det ;-)

Det är så roligt med hur mixade barns utseende är! Vissa bilder är lilla Bella jättelik sin far och andra bilder är det nästan bara du! Hur som helst vilken söt liten sockerbit hon är! Pussa gamla Bellman på nosen, det syns att han njuter, ni, hans älsklingar är nära och han mår som en prins! Njut av sommar och sol tillsammans! Det blir så sköna minnen längre fram på året!

Så härligt! Fina bilder :)

Vilka härliga bilder, ser ut som att ni har det riktigt riktigt mysigt och underbart <3 :)

Mysigt med härliga dagar tillsammans...
Må så gott!

Sv: Ja du, bra fråga:) Nä, men alltså jag gör det då jag följer så många engelskspråkiga bloggare och på så vis får jag besökare som inte förstår svenska.

Vilken härlig familj! :)

Vilken härlig dag ni haft!

härliga bilder:D

härligt o mysigt!

Fina bilder :D så stor hon har blivit :) kram


Kom ihåg


Trackback