Ändrat om lite i rutinerna

 
Gäsp, trött man är då. Vår snutta har börjat och vill äta nattmål igen, hon vaknar vid 02 och är hungrig, sedan vill hon gå upp 06 på morgonen för att starta dagen, bara gilla läget. Innan har hon somnat 19 på kvällen och sovit till 7:30-8:30 så det är klart att det känns på. Men tror att hon är inne i någon tillväxtfas nu, så det kanske går tillbaka till det gamla, eller så är detta det vi får vänta oss. 
 
Idag har det mestadels varit upppehåll på vädret, men det är ju inte sommartemperaturer ute direkt, känns som slutet på sommaren typ.  Har alltid regnkläder med mig på vagnen i förebyggande, men bytt ut icakassan nu mot en fin väska att ha dem förvarade i istället, skratt. På tal om vädret, det skulle bli finare på onsdag vad jag hört, det vore härligt för då ska jag och Madde ut och äta på kvällen Kommentarer

Det där går i perioder, säkert en tillväxt, testat mer mat?
Lovar dig om några veckor har du glömt att dagarna startade så tidigt
När Noah var ca 1,5 vaknade han kl 4 varje morgon i sex veckors tid! Vi delade såklart på det jag och mannen det var många ggr han somnade mitt i lunchen på dagis med mat i munnen!
Nu är dom tidiga mornarna glömda ;-)
Han vaknar fortfarande tidigt runt halv sex -sex
Kram
Sandra

Haha, ja det är väl inte så mycket mer att göra än att hänga med :) Söt hon är!

Hehe farligt med bra rutiner, speciellt när det ändras till det sämre sen :) här hemma ändras det från vecka till vecka :) får se hur det blir tillslut.

Min Isabelle gjorde det samma. Hon slutade äta på natten när hon var 6 mån, men efter ett litet tag så började hon igen. Men det gick över sen:)

voivoi vad påfrestande att inte få sova. Men du har helt rätt inställning =)

Gosefisen. Mamma får ta en extra kopp kaffe och sova en stund när Isabelle sover. Tycker det brukar räcka och bara blunda 20 min. Aksel åt mer när han skulle lära sig krypa. Säkert att hon är hungrig för att hon behöver mer energi. Goa tjejen.

Regnkläder vet man aldrig när man behöver.

Är så påfrestande när man inte får sova.. Men är ju bara att gilla läget ;) sen hamnar de i tonåren och man tycker de bordevara vakna mer ;)

Sv: Ler .. Ja folk skäms inte att söka på konstiga saker, men det går mig att skratta i alla fall!

Fina bilder!
Min nya bloggdesign firas med en tävling, kika in du kan vinna en jättesöt uggla hos mig;)

Wow, vad bra hon har sovit! Här har vi alltid haft flera uppvak nattetid. Börjar tröttna, lillan är trots allt snart 10 månader. Men vet inte riktigt hur jag ska få bort uppvaken :(


Kom ihåg


Trackback