Ett bra sätt att pimpa stolen

Inget sponsrat inlägg, bara jag som gör reklam ändå
 
Vi har bilstolen Britax Multi Tech 2, vi är jättenöjda med den & kommer fortsätta att ha den även då vi ska vända på den, nu har vi köpt ett överdrag till den för att i den mån det går skydda den från fläckar och åksjuk tös, skyddet vi köpte är detta Cover MULTI-TECH Pink. Jag ansåg dock egentligen att det beigetyget är snyggast, men Bellis fick välja och hon ville ju såklart ha det rosa. Men jag anser det nog är mer rött än rosa, men tror denna färgen heter Fushia.
 
Tösen vart superglad då hon såg att hennes bilstol numera är rosa, samt det var enkelt att montera dit. Dock hade ena bältet snurrat sig & det har varit så ett tag, jag har tänkt jag ska åtgärda det, men har glömt det, samt att BQ har varit så mycket i Leksand att bilen inte varit hemma. Men idag tog jag tag i det och det tog ett tag innan jag fattade hur man skulle göra, men efter mycket om och men och en nagel avbruten till hälften (AJ JAAA), så är det nu korrekt igen och nu är stolen så fin så.
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Så fin den blev stolen, färgen är superfin.

Men VAD briljant! Så slipper man skitiga barnstolar också. Fiona har kräkts en gång i vår, den var ett helvete att rengöra. Detta blir lite enklare! ska spana in en sån! Tack för tipset!

Det är klart att hon ville ha det rosa! :)

Men vilken bra grej! Önskar att det fanns till Maxi-Cosi

Men vad smart, måste se om det finns till stolen jag har, det skulle vara perfekt!

Jättefint till stolen.

Härlig pimpling av vilstolen. Bra val av färg// kram

Så bra tips!! Super fin också! :D

Vilket bra tips :)

Så smart när man ta loss och tvätta tyget det blir ju så skitigt ,kramar

Vilken fin och jätte gulligt att din dotter fick välja själv, då föräldrar vill ha det snyggaste och det som ska matcha jämt ;)

Sv; kul att du tycker om listan! Tack ska du ha :D

Åh vad fin den blev :)

Åhhhh fy så ont 😱 Men skönt att bältet är i ordning igen.
Fiffigt att klä om stolen så. Lätt att tvätta när det blir åksjukt i baksätet 😊

Så fint det blev :)


Kom ihåg


Trackback