Får det vara något gott

 
Här ser ni vårat snask till kvällen, & det som är bra med dem att det är mycket chokladsmak eftersom det är väldigt mörk choklad, samt det är mycket lakritssmak av lakritspulvret, så man kommer vara nöjd efter nån/några bitar och bara det gör ju också dem nyttigare, receptet såg ni ju i något inlägg under - Nyttigare Snacks  Jag har smakat dem båda och båda är goda absolut, men som jag skriver några bitar räcker, skulle man vräka i sig av detta som man lätt gör om det finns lösviktsgodis eller annat hemma så skulle man inte må bra av allt det "nyttiga" på samma vis som man inte mår bra av det "onyttiga" med vanligt snask. För det blir mastigt av båda varianterna.
 
Hur anser ni man ska göra? tycker ni det är tråkigt att inte äta det söta? eller tycker ni det är godare med detta lite med RAW-varianterna? Jag tycker båda är gott, men efter påsken och lite slarvigare helger som varit så är det sockerfritt som gäller en period nu, inga undantag och inga ursäkter, men för det så behöver man ju inte avstå från det goda helt, finns ju goda nyttiga varianter. Dessutom ska man självklart äta godis och sådant man vill emellanåt med, man får helt enkelt bestämma sin egen gräns.
 
Men alla gör som de vill, men som vi slarvat lite nu senaste tiden så tycker jag inte det är värt det, finns så mycket annat man kan njuta av.
 
#HappiChallange
 
Blogg.se har startat något som heter #HappiChallenge och det tänkte jag haka på,
självklart vill jag vara med på det , #HappiChallenge
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Jag bryr mig ärligt talat inte om huruvida det är nyttigt eller inte - jag vill att det ska vara gott. I slutändan blir det ju en balans ändå eftersom allt ifrån jordgubbar till choklad är just gott, och det där med balans tror jag är det absolut mest hälsosamma!

Åh så gott! :)

Men mums! Ser jättegott ut :)

Gud vad gott :)

Det viktigaste för mig är det är gott sedan om det är nyttigt eller inte spelar inte lika stor roll, men absolut att det är roligt med nyttiga tips och recept.

Ser gott ut, choklad är ju så smarrigt! Ja tycker att man inte ska ha förbud och ska man äta söt så kan man lika gärna äta det på riktigt vis, dvs så gott och sockrigt som möjligt. :P Jag unnar mig alltid på helger och har inget dåligt samvete för det, är ju i stort sett helt sockerfri i veckorna och tycker att det är mer hälsosamt att kunna unna sig än att bara ha massa förbud :)

Svar: Vi brukar också unna oss på helgen och då mest fred sedan lör, men nu den senaste månaden har det varit för mycket, inte så farligt som det låter, men jag känner vi måste avgifta oss lite igen så vi håller oss till det vi hållt oss till, det har skenat iväg lite, mest för sambon, haha försöker inte skylla ifrån mig, men det är så
Sweetwords

ser smarrigt ut jag önskar jag inte tyckte om socker:) kramar

Klart att nyttigt gott alltid går hem. Tackar och bockar för tipsen. Jag som är en gotteråtta gillar såklart gott som är nyttigt.

Ha en fin kväll

Kramis

Åå mums va gott det såg ut.Jag bryr mej inte om det är nyttigt eller inte bara det är gott😱

Åh så himla gott :)

Ser gott ut.Jag är inte så noga med sött så detta passar mig

Ser jättegott ut! Det viktigaste för mig är att snacks är gott. Dock känns det altid som ett plus om jag lyckas hitta något snacks som råkar vara både gott och nyttigt

Tycker det är bra när man kan hitta nyttigare alternativ när man vill ha något gott, så måste pröva de här varianterna! :) Upplever själv nu att man fått i sig alldeles för mycket sött och gott under påskhelgen, så skulle inte sitta helt fel med lite paus från alla onyttiga varianter nu ett tag framåt :D

Svar: Jättegoda båda två de två översta, den nedersta har jag inte testat ännu, får göra det nästa gång =D, ja men känner också så att det är bra att ta paus ifrån det emellanåt så kan man få bort sockersuget, sedan äter man mycket mindre sådant när man väl äter sedan =D
Sweetwords

Jag är med i en utmaning på 30 dagar att inte äta socker så jag är på ständigt på jakt efter snacks utan socker.

Vi äter för mycket socker idag och det är socker i allt. Jag gillar mat som är mindre socker i, mindre kollisar och mera LCHF baserat :)

Ser jättegott ut, och jag bryr mig inte så mycket om det är nyttigt eller inte, äter nog mer onyttiga saker än nyttiga :)


Kom ihåg


Trackback