Har liten räv bakom örat

 
Godkväll som vanligt när jag bloggar denna tiden på kvällen sitter jag och väntar att BQ ska komma ut och ha lagt tösen. Varför lägger du aldrig tösen tycker ni?, vi har lagt upp det så att han lägger henne varje kväll så jag under den tiden får lite egentid eftersom jag har henne mest också, inget konstigt med det . Ikväll blev det kycklingwook, egentligen inget konstigt, bara slänga i & steka ihop. Det är minimajs, vattenkastanjer, blomkål, kokta morötter & det steker man ihop och kryddar med nån örtkrydda & lite salt, peppar på. Sedan ringla lite sötsur sås uppe på sedan som smaksättning när det är klart för servering.
 
När BQ kommer ut & hon somnat ska vi kika på 1 eller 2 avsnitt av serien Complication som vi följer på Viaplay. Imorrn hoppas jag verkligen att tösen kan gå till dagmamman, hon är lite rosslig precis på morgonen då hon vaknat, men sedan är hon precis lika pigg & allert som vanligt, har tid att trotsa och bråka med sin mamma, samt leka och busa, så känns liksom fel att ha henne hemma, men man tar ju alltid det säkra före det osäkra och håller henne hemma , svårt tycker jag, det är också så liten stund på morgonen som man ska avgöra allt på.
 
Får nog in och avbyta BQ snart, för det verkar inte vara så lättsövt där inne ikväll heller, suck så omständig hon har blivit på det nu de senaste, men det är ju bara att stå på sig, men hon snackar där inne precis hela tiden, pheeww!!!
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Så god maten ser ut :). Hoppas verkligen hon är frisk imorgon :)

Finns ju så mkt annat som är roligare än att sova,hehe. Alfred är också sån ibland!
Svar: Ja en helt fantastiskt upplevelse verkligen! Gillade verkligen Milano!

Det där såg riktigt gott ut :)

Mysigt att du får lite egentid på kvällarna!

Egen tid behöver man verkligen och det är bra att ni kan göra så på kvällarna! <3 Kramis

maten både ser och låter supergod :) vi gör exakt likadant med nattningen! Från början var det också så att Tobbe skulle få lite "gostid" med henne och jag lite egentid...

Sköööönt o helt rätt att dela upp det så 👍🏻👏🏻 Gör vi med oftast!!

Man måste verkligen få ha lite tid för sig själv faktiskt! Er uppdelning låter väl bra. Sålänge den passar er så är det ju bara bra ☺️

Här hemma tog vi det varannan kväll förut. Men just nu har vi ingen plan alls. Den som har annat för sig, liksom. Brukar aldrig bli tandgnissel faktiskt. Rätt skönt!
Man ska göra det som passar bäst, tycker att det låter otroligt härligt med lite egentid sådär & det är ju super att det är okej för alla! :D

Skönt med lite egentid. Hi hi känner igen det där med nattning. Finns mycket att prata om.

Vad gott det ser ut! Kram

mmm smaskens hoppas hon somnade lilla trollet att hon måste va släkt med felicia om munnen går i ett =)

Vi hade en sådan period här med :) Inte skoj men man kommer ur den. Fanns så mycket roligare än att sova minns jag. Idag är barnen uppe på helgen lika länge som jag och mannen sen lägger vi oss samtidigt, Kram och njut av fredag :)

Åh så gott! :)

Det ser oerhört gott ut tycker jag :) Älskar wok i alla dess former, måste nog köpa en ny panna. Jag brände typ sönder min för några år sedan, haha.

Jobbig situation, känner typ lite likadant inför min egen förkylning. Mår inte såpass bra att jag inte smittar andra + mår dåligt på jobbet, men ligga i soffan och jobba i sin egen takt går bra. Tur att möjligheten finns :)

Vad gott det där ser ut! Hoppas att du får en bra helg, kram.

Skönt med egentid :)


Kom ihåg


Trackback