Ja så var det med det

 
Idag har vi som sagt haft en heldag tillsammans med våra goda vänner Classe, Petra & deras son Leo från Stockholm, de har varit och hälsat på Classes mamma som bor här i stan i påsk & vi då sammanstrålade och har haft en dag tillsammans på IKEA där vi tog en lunch & sedan strosade runt där, dock så fick vi splittras ett tag där eftersom man letade efter olika grejer. BQ och jag skulle ha ett golvskydd till våran datahörna, samt ett diskställ, sedan köpte vi en stor vattenfärgslåda, men penslar och lite allt möjligt i till tösen. Ja sedan blev det lite annat smått & gott. Vi sammanstrålade sedan igen på Rommetravet och hade en härlig eftermiddag med dem där, vädret var ju med oss. Vi var även inne också halva tiden & lekte i en lekhörna där, samt kollade på travloppen innifrån.
 
Dock så började Bellis ögon rinna mer och mer under eftermiddagens gång, och klegga ihop. Nu på kvällen så var de bra kladdiga så hon har åkt på ett virus i ögonen och fått ögoninflammation, hoppas innerligt att vi inte smittat Leo, får inte ha skett. Jag tyckte mig se något på hennes ögon innan vi åkte, men ja jag borde kanske reagerat mer på det, men ja som sagt det har blommat ut under dagen, så vi får se hur det ter sig över natten och hur det ser ut imorgon. Ska köpa ögondroppar, men om inte apoteket är öppet får jag koka egen saltlösning.
 
Men vad jag läst mig till gör man inget åt det om man inte misstänker att det är allergi så det måste utredas eller om barnet verkar ljuskänlig eller så & att man ska badda med koksaltlösning eller ljummet vatten med bomullstuss, ny för varje öga, läs mig till det på 1177 ögoninflammation, att man baddar utifrån ögonvrån och in mot näsroten - Ögoninflammation Behandla
 
Men vi gick plus på travet nämligen 2424kr, 
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Det är inte pollen hon har då? Tänker på geggiga ögon i samband med att ha varit vid stallet/hö/hästar?

Vilka mysiga bilder!!

åh nej det som är så smittsamt hopas inte hemskt o gör ont så stackars lilla loppan hoppas ni har salva så det försvinner ort eller se till o få på bvc
in måndag o påskdag kram kram

hoppas du haft en bra påsk! =)

ha en underbar dag
kram

Åh vilka härliga bilder!

vad roligt att ni gick plus på travet! hon får krya på sig <3

Hoppas hon mår bättre snart, kramis!

Åh vad mysigt med trav. Jag är uppvuxen med det & älskar det! :D
Trist om din dotter åkt på en ögoninflammation, hoppas att det är bättre idag! :)

Sv; ja, det får vi verkligen ta och göra. Eller gjorde rättare sagt. Glad påsk!

Vilken mysig dag :)

Härligt ni haft det synd bara om Bellis med ögonen.

Vad kul att ni vann på travet!
Sienna fick antibiotika för sin ögoninflammation en gång, men nu när man är påläst undrar jag varför? Det går ju att bota utan, även om hon var illa däran.

Grattis til vinsten!
Inte lätt för er att veta att hon hade ögoninflammation. Det kommer ju fort när det väl börjar. Bästa är att badda badda badda och hålla rent. Det läker ut av sig själv. Vid långvarigt kan man behöva kolla om det är någon av bakterierna man kan ha vid förkylning som är boven men som sagt det är om det håller på ett längre tag 😊 Hoppas det ger med sig snart!


Kom ihåg


Trackback