Nämen hur kändes detta nu?

 
Ohh buhu vad jag har grinat nu på morgonen, dels är jag sjuk och har feber fortsatt och är väl inte helt i balans för det, samt att jag har ägglossning, ja nu har ni antecknat ner det, . Men tösen var så pass pigg att både BQ och jag ansåg att det var bara bra och nyttigt för henne att få leka med sina kompisar idag, hon behöver det, det blir så lätt trots och missnöje mellan henne och mig annars eftersom hon är i en extra trotsig period nu med & jag orkar inte den helt 100% när jag är sjuk. BQ kom och hämtade henne och skjutsade henne till Biblioteket till kl 9 där dagmammorna ska träffas och ha nån aktivitet idag. Så säger hon gång på gång när jag klär på henne ytterkläderna & hon förstår att inte jag ska med - Kommer Smakna dig mamma (hennes ord för sakna), sedan säger hon likadant i trappen ner då hon och BQ går, - Kommer Smakna mamma pappa!. Jag vinkar till dem där de kör i väg i bilen och hon vinkar och gör slängpussar.
 
Nä fyvale vilken påfrestning detta va, har grinat sedan dess nu en halvtimma, tankegången går, gjorde vi rätt eller skulle hon varit hemma?!, samt jag längtar redan efter henne, hon får vara hur besvärlig och trotsig hon vill, hon är än mer världens underbaraste kärleksfullaste lilla tös & hon var så fin här hemma, GAAHHH!!
 
Jag måste ju se det som en fördel för jag är inte pigg, detta är ju en bra avlastning så jag får vila  MEN JAG LÄNGTAR EFTER HENNE
 
FÖLJ MIG HÄR
 
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]  Kommentarer

Ååååh nej! Krya på dig hjärtat ❤️

Åh man går ju sönder!

Åh det är så jobbigt när det är så, hur som så är det nog som du säger skönt för henne att komma ut och vara med vännerna lite och få frisk luft så du samtidigt kan få vara sjuk i lugn och ro en stund. Det behövs ibland även om man inte vill inse det :P Krya på dig!

Jag förstår att det kändes jobbigt men hon behövde åka iväg ett tag. Det är bra för er båda två och det handlar inte om många timmar. Krya på dig! <3 Kramis

åååh så sorgesamt! Men hon var nog tillräckligt pigg, när ni båda två gjorde den bedömningen! Det kommer gå jättebra :)

du har svängningar med hormonerna nu vid mensen. du har inte gort not fel du. öste vila så du. lir frisk igen. kram mammas gull

Svar: Oj nu svängde det lite i stavningen här minsann, men tack snälla, du är så go kraaamar
Sweetwords

Nämen naw, så sött!! Hoppas du fått vila lite under dagen iaf och jag känner igen det där med hormonerna, är likadan när jag har pms och gråter för allt då ;)

Krya på dig. Och jobbigt när de säger så och vinkar. Men det är bra och sakna varandra, speciellt när de är trotsiga. Då behöver man också en liten paus båda två, så det gjorde nog er gott båda två.

Krya på dig <3

Åhhh vad jag känner med dig.
Krya på dig kramar <3

Förstår att det kändes jobbigt men jag skulle säga att det är bra för henne att träffa sina kompisar och leka en liten stund. Så får du chansen att vila ordentligt också och var piggare när hon kommer hem.

Fy, du får krya på dig. Hon har säkerligen haft det bra med sina kompisar :)

Sv: Vad handar den serien om? :)

Krya <3

Jag förstår din känsla. Men tänk att hon kanske bara använde ett ord som hon precis lärt sig och kände lite på det.. Det behöver inte vara samma saknad som vi känner.. Tror hon hade det bra trots allt.

Jättetrist att du inte mår bra.. Hoppas att det vänder snart för dig med.

Lilla gumman så söt hon är. Förstår att du längta

Så söööt tjej <3


Kom ihåg


Trackback