När känner du ordet stark - Happichallange

 
Nu ska vi göra ett gladare inlägg det förra var ju extremt sorgligt, hualigen. Men för att peppa upp bloggen ska jag då göra ett som är tilltänkt i blogg.se @happichallange. Happi, ordet GLATT ja vad gör en glad, tidigare har jag nämnt, KUSTEN, HAVET, BARN & DJUR. Nu tänkte jag ta upp ordet STYRKA. 
 
Vad menar jag med det, jo STYRKA är något man blir glad och mår bra av. Känner man ex styrka inför något man gjort eller ska göra då mår man ju verkligen bra, då har man en bra känsla i kroppen. Det kan vara allt från jobb, prov, ångest, föräldraroll, dejt osv. En känsla av styrka kan man känna när man inser att man är bra på något, då man vet att detta kan jag utföra för jag kommer leverera det bra.
 
Min sambo, han är väldigt kunnig gällande sitt jobb och där har han mycket kontakt med kunder, leverantörer, folk och där är han trygg, där har han jobbat sig fram till att vara trygg just för han känner sig stark av den kunskapen han har. Han känner då STYRKA då han vet hur han ska framföra, hantera och ta sina jobbärenden.
 
Jag är rätt trygg gällande hund/matte biten, jag är rätt så kunnig just där (klart det finna mycket mer att lära), känner mig STARK. Då vi hade två rottweiller då vi bodde hemma som var ganska mycket jobb med, som man samtidigt fick hantera mycket vid hundmöten och träna mycket med. Bellman var en glad hund, trevligt tycker de flesta. Men i hans fall vart han stressad vid besök, hundmöten, lek, barngrupper osv. Jag fick träna mycket där för att han skulle hitta lugnet och vara mer harmonisk & mindre stressad vid olika tillfällen. Jag var då STARK för jag visste vad jag skulle göra i de lägena och jag lyckades med dem då med.
 
Jag kan istället vara svagare i mammarollen då det är mycket mer känslor, hormoner & sådant jag inte visste man kunde känna & ha. Att en graviditet skulle ge en så stor ångest som jag fick ta psykolog till hjälp för att hantera, att ett älskat barn kan ge en så mycket nojor & oro, det trodde jag inte. Visst är jag stark i min mammaroll, men det är svårare än jag trodde & det är än mer underbart än man trodde, att vara mamma har gjort mig både svagare & STARKARE
 
(Tidsinställtinlägg)
 
Så ordet STARK är bara B R A
 

DET FÅR ÄVEN BLI ETT ÄMNE I

#HappiChallange
 
Blogg.se har startat något som heter #HappiChallenge och det tänkte jag haka på,
självklart vill jag vara med på det , #HappiChallenge
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Vilket underbart inlägg! Såååå bra! Kram

Ja det är sant man är ju stark i olika situationer. Och mindre stark i vissa. Bra beskrivet.

Ordet styrka är något som gör mig glad också. Faktiskt! :D
Men är inte happychallenge klart? Du vann väl? :)

Sv; ja, det var mysigt! :)

Svar: Jag vann en veckotävling, men för att vinna heller happichallange ska man vinna en kamera =D
Sweetwords

Sjukt bra skrivet inlägg! :)

Bra skrivet och jag ser det också som styrka i det du beskriver! <3 Kramis


Kom ihåg


Trackback