Vad är skönhet - #HappiChallenge

 TIDSINSTÄLLT INLÄGG
Dom två vackraste & snyggaste jag vet 
 
Ja ordet SKÖNHET vad är det för er? Är det en perfekt modell, skådespelare ni ser på tv som har perfekt vita tänder, en tandrad som är spikrak, getingmidja & fyllig tränad rumpa, eller en som är tränad med sexpack och har armmuskler som är deffade så de är spända så skjortan spricker nästan?
 
Skönhet kan vara något eller hos någon som har det i sig men inte vet om det. Skönhet kan vara en äkta & ödmjuk människa som ger dem de möter ett leende bara för att visa sig vänlig trots att den inte skulle behövas. En människa man ser som man tycker är snygg eller vacker blir genast inte det om de själva vill framhäva sig att det tycker det eller har översittar attityd. Säger inte med detta att man inte ska få tycka sig själv är fin & såklart ska man få vara stolt över de dragen man har, men jag vill mena med detta att även den som minst anar det kan vara vackrare än den som man förväntas ska tycka är det.
 
Det är vackert att ha en knölig mage efter man fått barn (som ex), det behöver inte vara platta flickmagen man hade som tonåring, för den får man aldrig mer tillbaka, för tänker man efter så får alla veck och valkar då man sitter ner, det är ingen som är helt platt om magen då, så dölj inte de kvinnliga kropparna ni har, det är vackert med kurvor & det är vackert att vara slank. 
 
Skönhet är såklart någon som är det & har det, men det kan även vara skönhet hos någon som är ödmjuk och kärleksfull då blir man naturligt ärligt vacker och den skönheten är lika vacker.
 
Detta är sista inlägget för mig i #HappiCHallange, det är sista dagen idag att bidra med sin beskärda del för att vinna stora tävlingen, & här kan ni se mina andra inlägg i tävlingen #HappiChallange - Mirres #HappiCHallange
 

DET FÅR ÄVEN BLI ETT ÄMNE I

#HappiChallange
 
Blogg.se har startat något som heter #HappiChallenge och det tänkte jag haka på,
självklart vill jag vara med på det , #HappiChallenge
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Jag håller med dig angående den betydelsen :)

Svar: Haha jag ska inte vännen ;) Ja jag tror också att man får det, eller jag hoppas det iallafall :)

Skönhet för mig är någon som är naturligt vacker, det är också ett ord som jag kopplar till ekologiska, naturliga produkter :)

Åh så fina bilder!<3

Åh så himla bra inlägg!

Sv: Åh tack så mycket finis!<3

Håller med dig :)

Riktigt bra skrivet inlägg! 😀


Kom ihåg


Trackback