Anlita Ikea och flyttfirma

 
God förmiddag på er, har lite rast nu, ska snart sticka iväg igen. Idag ska jag hämta tösen kl 13:15 på nya förskolan, sedan blir det att åka till dagmamman sedan där de ska ha avslutningsfest eller vad man ska kalla det för Bellis idag, idag är alla barn tillbaka igen. Känns lite vemodigt, men samtidigt har ju allt löst sig så enormt bra, så vi är jättenöjda som det är med nya förskolan. I morse kom den tösen som Bellis pratat mest om & som det syns att hon är jättefäst vid, de såg jätteglada ut att se varandra, . Flickan gjorde ett litet glädjeskutt då hon såg oss & sedan när jag pussat Bellis hejdå & började gå igen såg jag att hon väntade in flickan i kapprummet så de sedan kunde gå in och leka, jag smälter.
 
Imorgon på lunchen ska jag titta på lägenheten, det är en extravisning för mig och en till, vi får förtitta på den innan fredag då den fastsatta visningen egentligen är. BQ är i Leksand så han kan inte hänga med, men vi är så klara med båda två vad vi ska kika efter och hur vi vill ha det. Eftersom vi båda (jag en vecka till) jobbar inom städbranschen och vet hur det luktar och känns om det är fel så anser vi att jag kan avgöra detta själv. BQ jobbar ju på kontorssidan, men han jobbar ju just med kunder som har problem och ringer in till honom, & ha räven sett och känt det i praktiken också, så vi skulle inte missa mögel och fukt i alla fall. Visst visst sådant kan vara dolt, men såklart får man ju syna supernoga. Fastnar vi för den så kommer vi nog lägga ett bud redan innan fredagen, & hoppas att fler som tänkt sig redan backar ut från början då på fredag. Samt att killen som bor i lgh nappar på vårat bud, visst någon kan buda över, men vi kan tänka oss att buda över en bit.
 
Jag har kollat med flyttfirmor också idag vad det kostar. Vi kommer göra i stort sett det mesta själva, men kommer behöva hjälp med våra soffor (rena asen att frakta) & större möbler, & det tänker vi anlita en flyttfirma för, så det ska inte ta så lång tid för dem att få ut det i bilen, samt frakta till nya kommande lägenhet. För dem har mer erfarenhet vad det gäller hur man får ut en bökig soffa. Men vi ska se, i slutändan kanske vi gör det själva också. Men jag kan inte vara till hjälp vid de tunga lyften & BQ får lätt ryggskott så vill heller inte att han gör det. Men alla kartonger och mindre möbler kommer vi hyra en preembil och köra själva, det gör man på en helg.
 
Vi kommer även köpa monteringshjälp av möblerna vi kommer beställa från IKEA, visst det blir en avgift, men vi anser det värt det, för vi båda jobbar då heltid, så det är skönt att komma hem så är allt på plats. Vi ska ju köpa matgrupp, vitrinskåp och större byrå till hallen. Vi kommer även köpa en byrå till tösens rum, men det tänkte vi faktiskt kika på loppis & sedan fixa upp.Kommentarer

Så skönt att ni får lite monteringshjälp från IKEA, svårt att hinna med allt<3

Spännande 😉 Håller tummarna

Flytthjälp är riktigt bra när det kommer till de stora möblerna. :) Ska bli kul att se hur byrån blir, det är roligt att fixa till begagnade möbler.

Så skönt med både flyttfirma och monteringshjälp. Det är ju så mycket annat kring en flytt så lite hjälp skadar aldrig. Håller tummarna för er att ni hittar den lägenhet ni söker snart.

Kram Kamilla

Skönt att det finns flyttfirmor och monteringshjälp :D Det gör mega mycket och ni sparar så mycket tid :)
Fin bild på er :)

Så himla kul med flytt och det är jättebra med lite hjälp! :-D Kramis

Härligt det låter, håller tummarna för er.

Så spännande! Lycka till😊 Låter som en bra plan!

Mycket jobb, men spännande med flytt :)

Underbart att hon har fått en så bra vän! Hoppas visningen är intressant.

Åh så spännande 😍

Spännande och så praktiskt med lite städ och flytthjälp. Skall vi nån gång flytta skall vi absolut anlita med. Och vi beställer hem leverans, det kostar lite med värt det. När vi beställde vårt kök, tog det en halv dag bara att plocka och forsla hem, det gör vi aldrig om.

Håller tummarna för er. Klart ni ska ta flytthjälp. Onödigt att slita själv ju.

Härlig bild på er! Låter som att ni har fullt upp! Jag har lite att uppdatera mig på märker jag :D Hoppas du får en helt underbar vecka! Kram <3

Det är så skönt när man får hjälp med flytten! Kram

skönt med monteringshjälp! sparar mycket tid :)

SV: Ja det var det, var lagom med folk med så man behövde inte trängas i showrummen. :) Ann-Louise tyckte den var skön men som du säger så tar den rätt stor plats. :)

Det är mycket att styra med när man ska flytta.

Svar: Ja får se då det blir dags för det då, ska på lägenhetsvisning idag, får se vad man får för känsla
Sweetwords

spännande, vart bär flytten hän?

Svar: Vi kikar fortfarande, ska gå på en lghvisning idag =D
Sweetwords


Kom ihåg


Trackback