Besök på handelsträdgård

 
Tösen och jag var till vår stora handelsträdgård idag också, och det var ju toppenskoj tyckte hon, även mamma Mirre också. Det fanns ju hur mycket som helst att titta på, levande djur, och fina figurer och ja massa fint. Tösen vart väldigt nyfiken på sköldpaddorna som hade sitt lilla plajs på ett av blomhusen, och hon hade nog gärna stoppat fingrarna i vattnet om hon fått men där var Mamma Mirre tvär. Jag köpte i alla fall två nya blommor och rosa dekorgrus. Hon var verkligen superduktig då var där och gick, hon lyssnade då jag sa att man får bara titta inte röra, hon var jätteförsiktig.
 
Det kom en enorm regn & åskskur i ungefär samma veva som vi var där också, det kom rejäla mängder. 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åh jag skulle velat följa med. Sådana ställen är mina favoritställen där tankar jag energi och man får en massa nya tips och tankar.

Själv har jag röjt och fixat i trädgården här hemma hela dagen har det känts som. På söndag har vi släktkalas för killarna som fyller år i veckan och storkusinen till barnen är trädgårdsmästare och designer så jag ljuger inte om jag kände mig lite pressad att fixa ordning lite innan Tessan kommer.

Sov gott /Kamilla

SÅ fina de stora dalahästarna är!

Så mysigt 😍

Mysigt ställe :).

Såna Dalahästar har jag tänkt köpa ett tag, men blir aldrig av :-p

lilla söthönan
ja men va fint det va där kul med lite nytt o va roligt hon va så duktig


Kom ihåg


Trackback