Drömboendet kunde se såhär ut

Bildällor Kök, Kök Sovrum Vardagsrum Vardagsrum Badrum Badrum
 
Ja många tror nog att det är jag som vill flytta mest, men så är inte fallet, vi vill lika mycket båda två, det är väl så att jag pratar mera om det. I huvudet har vi flyttat från denna lägenhet sedan Bellis kom ungefär, t.o.m innan dess då vi hade Bellman kvar, för han kunde ju knappt gå i trapporna på slutet. Men för det behöver ju inte hyres vara sämre än bostadsrätt/hus, det beror väl på vem man hyr av osv. Det är en hyresvärd som smällt upp superfina lägenheter här, och då skulle man bo tipp topp, men hyrorna är ju inte att leka med.
 
Men vi har i alla fall bokat upp oss på en visning på en bostadsrätt om nån vecka, kul att gå kika och känna och klämma lite vad man är ute efter. Så absolut vi är i gång, men när vi kommer flytta det kommer vi behålla för oss själva, och inget bestämt än utan sakta i backarna här först, inte allt på en gång, både nytt jobb, ny förskola osv, det lär gå sin gilla gång allt först. Men nästa år är det nog troligt att vi kommer bo i nytt boende och när VET EJ?!
 
BQ tvekar lite för han tycker lägenheterna är så dyra nu, och att om man väntar nåt eller något år kanske de har sjunkit, men det är som vi båda säger det vet man ju inte, kan ju både vara så eller tvärtom, så vi känner så att vi ska gå på några visningar, boka tid för lånelöfte, sedan letar vi och nån dag kommer vi hitta bostaden vi vill ha. Sedan i sin tur får man inte vara för kräsen, det har vi bekanta som gjort, även vänner och då dyker inte boendet upp, "drömboendet" finns inte, det måste man även skapa fram lite själv.
 
Nu är det fredagsmys och egentid med BQ
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

sååå snyggt!

Vad mysigt att gå på visning 😍 :)

Spännande! 😊😘

Svar: Ja =D
Sweetwords

Ja det är minst lika viktigt att gå för visning för att lära sig vad man vill ha och inte. Visningar är ju gratis, så det är ju bara att gå så ofta man kan :) Vi som har letat hus, där priserna bara skjuter iväg på budgivningen har ju känt en väldig frustration. Därför var det skönt när vi hittade ett nybygge som passade oss, dessutom med fast pris! Lycka till bland visningarna!

Svar: Tack snälla, ja det är ju så man ska leta runt lite, men ej bli för kräsen för då fastnar man inte för något
Sweetwords

Å det är så roligt när man planerar nytt boende och allt det medför.. Hoppas ni hittar ert perfekta boende till rimligt pris.

Så gott det såg ut med kaffe!<3

Även jag skulle kunna tänka mej att bo så där fint, som bilderna visar! Det är det som är nackdelen med att hyra, du kan inte göra om något hur som helst. Fördelen med att inte äga hus/lägenhet, är väl bara att då får man stå för hela kostnaden ifall något går sönder... Drömma om ett vackert boende är ändå viktigt! Och de kostar ingenting!

tack ska du ha =)

Så vackert

Åh, vilka fina bilder. Så skulle jag lätt kunna ha det här hemma! Vi går ju också i flyttankar och tänker gå på visningar men än har det inte blivit av. Först gör vi kök tänker vi, och sen får vi se. Hittade egentligen drömhuset för ett par veckor sedan men har ingen som helst möjlighet att gå på visningen plus att vi knappt hinner göra klart köket innan flytten då och det känns lite trist.


Kom ihåg


Trackback