Tro inte att jag har glömt er

 
Ja god förmiddag på er, ja det känns ju lite att man jobbat i 3 veckor och det är många som börjat sin typ 4v semester i måndags eller sedan någon vecka tillbaka, denna jobbsommar har varit väldigt lång, jag har redan jobbat 3v sedan vår semester tog slut, och sedan bara kasta sig in i 9h dagar på jobb sedan, så klart att man kommer känna att det är långt till man får vara ledig. Ledigheten vid jul är inte speciellt många lediga dagar heller. Så därför passar jag på att njuta av eftermiddagarna  jag fortsatt kan göra nu i aug med tösen, får se vad vi hittar på idag.
 
Nu har jag rast här och har betat av lite kommentarer & ska nu göra ett blogginlägg sedan cykla till nästa jobbobjekt. I går vräkte det ner här värsta skyfallet på sen eftermiddag och kväll och även så kom det åska och blixtrar det dundra på rätt så rejält bitvis. Men det blev jätteskön luft efter det. Tösen är så söt, så fort det regnar så vill hon ut med paraplyt sitt på balkongen, men igår var det lite skräckblandad förtjusning då det åskade också så då fick hon inte gå ut för oss, det är ju heller inte så lämpligt. (Skönt att sitta och göra såhär på min förmiddagsrast, jag sitter ju alltid själv så hinner ju det då vissa dagar, så nu är jag i hamn med er bloggare just nu i alla fall  )
 
Vill TACKA er mina trogna läsare också så fortsätter att kika in här trots att jag är dålig bloggkompis just nu, kan inte skylla på att det är sommar, men jag tar mig inte tiden med blogg/internet just nu, jag skriver blogginlägg men så blir det inte mer datatid för mig, JO vi/jag kikar på hemnet ofta om det kommer ut någon tänkbar lägenhet för oss, är jätteroligt att kika. Vill med det få sagt att jag har INTE GLÖMT ER, jag besöker er såklart då tid finns, ni är ju mina fina bloggvänner, 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Vilken underbar bild ... ❤️
Ha det så gott!

Hahaha jag sitter också vid hemnet varje dag. Vill flytta!!

Även jag är en dålig bloggkompis nu! Det finns som inte plats för bloggen över sommaren...


Kom ihåg


Trackback