En tripp till Norköping idag med

 
En liten selfie från nyss, doock vet jag inte varför mitt hår ser missfärgat och orange ut, så är det inte i verkligheten, ni ser min korrekta hårfärg i tidigare inlägg som här t ex, det är skarpt ljus från ett fönster samt knallgult glödlampeljus där inne skyller på det.
 
Vi sticker till Busfabriken om en stund, men ska äta lunch här hemma först, blir för dyrt att äta ute hela tiden, samt för den delen inte direkt nyttigt heller, visst man kan beställa sallad i den sträckning det går, det brukar jag göra. Blir kul aktivitet för henne, för det är inte jättebra väder idag så finns inget direkt att göra ute då, så då blir det bra utflykt.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

finis <3

Mysig semsester ni har och du är fin!

Skön semester ni har med roliga utflykter.

du är sånfin mitt gull

Fina du och ha en härlig dag :)

Hoppas ni får en fin dag! :)

Hoppas ni får det roligt :)

Men oj, vad är det för ställen ni brukar äta på då? På många restauranger brukar man kunna byta ut, vilket jag dock vet att många inte är medvetna om. Jag själv har alltid behövt göra det på grund av allergier, och idag brukar jag byta ut kokt potatis mot pommes haha.. men tänker mig att man borde ju kunna göra tvärtom också. Ett litet tips bara! Hoppas att ni får en bra dag :)

Roligt att komma ut lite grann och som du säger, jag brukar be om annat på resturanger och det brukar inte vara ett problem :)

Så fin du är!<3

Åh, Norrköping är en sån mysig liten stad! Hoppas ni får det superkul på Busfabriken :D

Fin du är :) Hoppas ni hade kul :D


Kom ihåg


Trackback