Hundvakt åt en chokladpralin

 
Idag är vi hundvakt åt denna vackra brownie , (ursäkta tvätt och röra i bakgrunden, men har man varit på semester så har man tvättmaraton hemma, hänger tvättad tvätt överallt) ska vara hundvakt idag och imorgon, superkul. Han är rädd för trappor dock, så när han kommer utifrån och ska gå in så blir han väldigt stressad, men det är just för den delen superbra träning för honom, för vi är bestämda och säger att det bara är att följa med. Sist vi hade honom så gick det hur bra som helst efter några promenader, så blir säkerligen samma idag med. Han blir ju då lite stressad av det i början och flämtar och häschar. Den första timmen är han lite stressad, men nu har vi alla satt oss ner och han har fått checka av läget och oss nu är han lugn och cool. Han har fått en boll av oss vi godkänner att han får ha och den blir han lugn av, han förstår att det är hans också, godingen.
 
Vi känner igen stressen från vår Bellman vi hade (snyft, vad vi saknar dig gubben) han var livrädd för fyrverkerier och även för dammsugaren, så när han var skärrad och stressad (Luckas är inte så stressad såklart, men menar att man kan förstå hur man gör) så var det bara att nonchalera honom, sända ut lugnade signaler genom att inte bry sig om honom. Bellman vart lugn genom att få lägga sig under vårt databord där vi satt och stolen stod, då vart han lugn. Luckas blir lugn då han var får nosa och strosa och vara i fred sedan då få den där bollen och ha den i munnen, då blir han cool, nu sover han gott i soffan.
 
Bellis är så duktig med, hon har lärt sig så mycket efter hundar vi har att man inte får leka med dem inne & det förstår hon nu också att Luckas blir stressad av, så hon ger honom bollen osv, kastar den inte, så detta är superbra träning även för henne. Nu kikar Bellis och pappa tv och Luckas ligger i vår soffa och myser och jag hamna här.
 
Godmorgon tisdag 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Mysigt med hundvakt 💕 Hur länge ska ni vara de?

Vilken sötnos..
Tycker faktiskt bloggare ska vis upp att de faktisk är människor med inte bara det som synd i bloggen..

Vi tvättar , vi lagar mat , vi är som alla andra..

Mysigt att vara hundvakt!

Godmiddag :) Kul att vara hundvakt :D Ha en fin dag :D

Naww va mysigt :D Min mammas semester är snart slut och då är det dags att ta hand om hennes hund igen :P

Åh vad mysigt! ❤️

Men gud så söt <3

Naw men sikken goding!! Herregud man skall inte behöva be om ursäkt för röran..
Svar: Åh jag har med varit det ett tag nu, men tycker det är så avkopplande att läsa en bok.

ÅÅÅÅH så himla härligt, jag ääälskar typ alla hundar! :D :D

Men VILKEN söt! Härligt att det funkar med Bellis! Min sambos bror har en hund som inte går så bra ihop med barn och Fiona förstår väl till största delen att man inte ska leka med den men ibland glömmer hon av och vill gärna gå fram. Det har dock gått bra som tur är :)

Gud så fin!!

Så söt hund :)

Åh så mysigt att bara hundvakt <3

Men så söt han är. Kram Anette

Vilken underbar Chokladpralin hihi ... ❤️
Ha dé så gott i solen!

Åh mysigt att vara hundvakt :)


Kom ihåg


Trackback