Man kan bara visa sitt rätta jag

 
Oj här var statistiken inte hög idag, men inte konstigt heller jag har inte suttit vid någon dator, inte så viktigt heller hur statistiken är menade inte så. Men men har i alla fall haft en härlig dag med hundvakt, jobb och så har jag varit på jobbintervjun, den kändes bra och jag tyckte jag gjorde så bra ifrån mig som jag bara kunde. Det är en till som ska på intervju imorgon & sedan får vi se vem som får det av oss, spännande värre.
 
Tösen är snorig & lite slemmig i halsen, samt hosta så idag har hon inte haft bästaste humöret, så jag har varit lite slut i skallen av allt jämmer och gnäll, samt såklart har man ju spänt sig lite för intervjun, pheew nu vart jag nervös, idag har jag mest varit spänd, men nu blev det genast så enormt mycket mer nervöst. Jag hoppas ju på att få det, men kommer inte bli besviken om jag inte får det, för jag gjorde som sagt mitt bästa, och tyckte jag var avslappnad och mig själv där.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Sommar och bloggarna tar lite semster:) hänger inte med riktigt har inte hunnit sitta framför datorn ngt senaste dagarna. Hoppas det gick bra med intervjun spännande hoppas du får det. kramar

Vilken härlig bild :) Det brukar bli så på sommaren - att statistiken sjunker! Kram

Tack! :) ett par avvisar. Är det dom ändrade vardagsrutinerna (semesterlunket) som spökar sömnen tro.. Håller tummarna för att du får jobbet!

Go kväll här har vi haft en jobbig nattning av lillan som hållit på sen 20.30 men nu peppar peppar så verkar hon ha kommit till ro.
Hoppas att du får jobbet
Lycka till
Kram Linda

Slumpen tog mig hit! Du ar en fin blogg! Du får gärna tittar in till mig och sätta en tass om du vill detta. Välkommen!

http://autismmamma.bloggplatspen.se

inte kul med sjukt barn . ja tycker oxå statestken är sådär men tror oxå de dagar väret är finare mindre besökare =) förståeleig man passar på

håller tummarna för interljuverna får vi se hur det gick då kramar o fin morgon dag

Spännande med jobbintervjun, jag håller tummarna! :)

Jag märker också att statistiken påverkas av ens aktivitet men så får det vara för jag vill känna pressen nu när man är ledig.
Skönt att du känner din insats har varit bra. Jag tror säkert de vill ha dig.. Vem vill inte det liksom?

Håller tummarna för dig 👍🏻

Äh vem bryr sig i statistiken? Ju mindre desto bättre tycker jag 👌


Kom ihåg


Trackback