Nä det gick inte - Blir kvar

 
Näe det gick inte, jag kommer sakna några av er för mycket, så jag tänker faktiskt göra så här att jag bloggar någon gång då och då, kanske varje dag, kanske 1 gång i veckan. Sedan skriver jag verkligen bara till er som jag vill följa, struntar i er andra, kommer kanske följa 10 st eller något, det får bli så, kommer inte lägga ut mig på några facebookgrupper utan bloggar bara & ni som besöker mig ni är mina vänner. Dessutom betalar jag pengar för sweetwords.se, jag har betalat pengar för designen, bloggat sedan 2009, finns så mycket arbete i bloggen att jag känner att det är fel att sluta och skaffa en fotosida på facebook/ Ska vi säga så?
 
Ovan ser ni när vi var till Carl Jularbo Cafét med svärmor idag, hon ville bjuda oss på det, jättetrevligt verkligen
 
 
Bilder från Juli förra året ↓
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Vad bra :)

Tjohoo.. Hade blivit tomt utan dig.. ❤ Men gör du i den takt och storlek du önskar för att det ska fungera för dig. Blogga ska vara kul inte ett måste..

Blogga i den takt som passar dig! ❤️

Vilka härliga bilder :) Kram

Åhh vad roligt att du blir kvar!! :D

Du ska göra det som känns bäst för dig vännen 💕

Åh, vad bra måste jag säga. Som sagt har vi varit nere i Småland. Idag har har läst att du skulle sluta med bloggen och känt Nej vad synd.
Jag blev glad nu när jag kom in till dig och läste att du ångrat dig. Jag hann inte tala om att jag skulle sakna din blogg.

Bra val Mirre.

Kram på dig /Kamilla

Mysigt😄💕

Åh vad kul att du blir kvar! Jag började tänka så mycket efter ditt inlägg när du skulle sluta. Vad man publicerar och inte och hur det påverkar en själv och sin omgivning... har inte riktigt tänkt klart men det var helt klart din text som fick mig att börja fundera! Ha en fin dag💕

Jaaaaaaaa blir jätte bra vännen 💕

Svar: Hihi kram
Sweetwords

Visst är det svårt??
Har kvar min blogg, men har inte skrivit något på jag vet inte hur länge. Dels för att tiden inte finns, men också för att vi inte har någon ordentligt fungerande dator för tillfället. Man tappar lusten om man hela tiden ska lägga upp från mobilen. Och att pressa fram inlägg blir också så meningslöst i längden. Jag är dålig på att kommentera här inne, just för att jag läser från mobilen och det är så meckigt att fylla i alla fält jämt... men jag är här :)

Svar: Ja det är svårt, men jag gör ett försök till :)
Sweetwords

Vad roligt att du blir kvar, det är din blogg och då är det du som bestämmer. Hur mycket o hur lite du vill blogga vi som läser din blogg vi läser när du skriver... ❤

Kul att du blir kvar och blogga bara om du känner att du vill skriva ♥️

Svar: Ja det känns bra, ska minska på det, blir väl lite lika nu, men sedan i sept blir det nog rätt glest
Sweetwords

Vad roligt att du är kvar! Lägg det på den nivån du må bra av och strunta i det när det känns som ett måste. Vi som gillar bloggen följer dig ändå.

Kul att du är kvar, känn dock inga krav på att du måste blogga varje dag och känn absolut inga krav på att du måste besöka andras bloggar hela tiden! Med krav försvinner bara glädjen :)

Kul att du blir kvar och blogga bara om du känner att du vill skriva ♥️

En blogg ska inte kännas som ett krav, man ska inte pressa fram inlägg för att göra andra glada. Vissa veckor bloggar jag varje dag och andra veckor kanske ett inlägg. Precis som jag känner för helt enkelt!

Åh vad glad jag blev nu, du får inte sluta blogga. Du är en som jag dagligen följer ju! 💖

Jag förstår verkligen varför du överhuvudtaget har dessa tankar. Har brottats med dem flera år nu. Känner att en till två gånger i veckan är lagom för mej och inte för ansträngande heller. Jag vill ju leva mitt liv oxå. Det sistnämnda känns mer viktigt för mej än bloggen, särskilt sedan maken fick stroken. Nu har jag inte samma intensiva liv som jag hade när barnen var små, som du har just nu. Gör det som känns bäst för dej och så får vi andra rätta oss efter dej istället. Om du väljer Facebook, så kommer jag inte att kunna läsa något. Har inte detta forum och kommer inte heller att skaffa det. Tack för tiden vi varit vänner! Kommer att sakna dej! Kram!

Svar: Ohhh tack för dina fina ord, så gooo du är, håller helt med dig. Men jag kommer ha kvar bloggen ;D, kraaamr
Sweetwords

Gör det som känns bäst, blir det en gång i veckan är det bra och känner du för mer är vi alltid lika glada att läsa. Haft en svacka själv men är på väg upp, vi får peppa varandra 💕

Kul att du blir kvar :)


Kom ihåg


Trackback