Undrar om han vill göra slut?

 
Godmorgon, nu har pappa BQ börjat jobba igen & det har strulat från start för honom, jag hade råkat ställa att kl skulle ringa kl 6:50 istället för 5:50, opps, han var måttligt glad på mig idag, han börjar jobba 7 nämligen & hans dator gör någon uppdatering som bara står och hackar, sedan jobbar han från den andra datorn som behöver någon annan uppdatering han sitter och väntar på nu, så han är nog måttligt glad, men de håller på att jobba med det. Så varken jag eller hans datorer står högt i kurs hos honom idag.
 
Vi får pussla väldigt mycket nu dessa två sista veckor innan dagmamman börjar jobba igen, jag får vara hemma nu om dagarna och gå jobba kvällar och helger, men det fungerar bra, vi får fixa barnvakt också vissa dagar, men det ordnar sig alltid. Tyvärr är ju inte vår dagmamma kommunal utan privat, så när hon har semester är det stängt, på kommunala placeras ju barnen ut på andra verksamheter då föräldrarna har semester. Så är ju fördel att vi kan pussla så nu, jag har ju den flexmöjligheten på jobbet nu, men f.r.o.m sept då jag börjar på nya jobbet då har vi mycket svårare, så på så sätt så vore det ju bättre att byta barnomsorg för tösen, men vi vill verkligen inte det, trivs jättebra med vår dagmamma.
 
Bellis och jag ska hem till vänner i eftermiddag och hänga lite i deras trädgård 
 

FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Haha stackarn! Jag lovar dig att det går över väldigt snabbt ;)

Stackars BQ... Han får ta några djupa andetag och starta om dagen. Låter dock skönare för er del med kompishäng

Skönt att ni fortfarande kan pussla ihop det så pass bra!

Det borde väl finnas studenter eller unga personer som hade kunnat vara barnvakt för en peng? Tänkte på de dagarna då ni kanske inte får ihop det :) Värt att kolla med släkt och vänner.

Stackars mannen, förstår att det sög första dagen på jobbet och så strular det mesta. Men jag lovar att han kommer hem med ett leende på läpparna över att han fixade allt med bara lite nystartsstrul.

Hoppas ni andra får det mysigt i eftermiddag.

Klurigt med allt pusslande. Förstår känslan byta eller inte?? Tror nog att ni vet svaret om ni känner efter riktigt i hjärtat.

Kram Kamilla

Haha ojdå :P Hoppas han förlåter dig haha.
Ha en fin dag hos vännerna :)

Låter som en allmänt inte bra dag, ibland har man såna! Hoppas att det flyter på bättre i framtiden :D

Skönt när det går att lösa så bra ändå. Förstår att det blir svårare med nya jobbet

Ja detta vardagspussel kan nog slita en del på relationer :(


Kom ihåg


Trackback