Bra att spela på känslor

 
God eftermiddag på er, nu har jag suttit och gosat med en tös som var väldigt ledsen då jag hämtade henne idag. Hon hade tvärt blivit det minuterna innan jag kom, dagmamman hade inte en aning om varför. De hade lekt på hennes baksida & plaskat med vatten och tösen skulle byta om då innan jag kom. Helt plötsligt började hon gråta jättemycket sådär så man tappar luft eller vad man ska säga emellanåt & då tösen gråter sådär mycket så kräks hon nästan & ibland kräks hon också. När jag kom så var hon helt slut av allt gråtande, hon sträckte armarna efter mig och lugnade sig. Vi förstod verkligen ingenting, men när vi kom hem så frågade jag henne varför hon var så ledsen och grät då jag kom. Hon förklarade det verkligen jättebra och tydligt.
 
Hon berättade färgen på byxorna hon hade fått bytt till som var andra bytet efter dom blött ner sig i lek & jag vet vilka det är, det är beige chinos. Hon pekade på sina strumpor och förklarade att det var samma färg på byxorna som dem och att när hon tog av sig byxorna hade dragkedjan rispat henne så det gjorde ont, men det hade hänt tidigare på förmiddagen, så misstänker att hon kom på det igen och ville trigga igång gråtet tills jag kom. De är minsann duktiga på att framställa känslor ibland de små liven & såklart hade det säkerligen gjort ont, men det är ju lätt hänt och de var ju lite tightare byxor med.
 
Vet att Bellis kommer sakna sina kompisar och dagmamman nu när det blir faktiskt 5v innan de träffas igen, vi har absolut tryggaste platsen att ha vår tös på känns det som, är så glad över att vi valde dagmamma, så mycket mer personligt anser vi i alla fall.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Ohhhh stackarn 💕 Vi hade med dagmamma när vi var små känns som barn bara förvaras inne på större förskolor och fröknarna hinner inte med dem

Skönt att både ni och tösen är nöjda 😊

Men gullisen!! 💕

Bra att hon kunder förklara så fint varför hon var ledsen <3 Härligt att ni är så nöjda med dagmamman! Kram <3

Så härligt att kunna ha dottern i en liten trygg miljö när hon ff är liten. Förstår inte varför det finns så få dagmammor eller dagbarnvårdare som jag tror det heter. Min mamma hade dagbarn när jag och syster var små under några år.

Många förskolor är på tok för stora och för lite personal. Pedagogerna går på knäna med dåligt samvete hela tiden. Jag vet har själv jobbat i fsk i många år som förskollärare.

Skönt med ledighet tillsammans.

Kramis Kamilla

Skönt att ni är så nöjda med dagmamman!

Hehe ja dom lär sig fort hur dom skall agera;)
Svar: Gör det, kanon härliga produkter!

härligt att ni är så nöjda, har aldrig haft det till min dotter. dock har jag haft dagis till henne innan hon började skolan.

Har du kollat så hon inte fått ett getingstick eller bistick? Inte alltid man ser sånt men brukar vara sånt som orsaker sånt där gråt :(.


Kom ihåg


Trackback