När man måste anpassa sig

 
Hallihallå sitter här och njuter av en mugg te på balkongen, sedan ska jag gå göra mat sedan, det blir lammfärsbiffar idag, önskemål från BQ, - Lammfärsbiffar med ungsrostade rotfrukter. Jag blir så less på att bo i lägenhet, för 65% av de grannarna runt oss är rökare, & så fort vi går ut och sätter oss så kommer den ena efter den andra ut för att röka, så är det ju såklart inte utan det är ju sammanträffande, men jag fixar inte röklukt, tycker att det luktar så illa och vill inte att tösen ska vara i närheten av den lukten. Jag säger inte att jag har något emot rökare, inte alls. Men jag önskar att man kunde få sitta på sin balkong och inte behöva bli tillfällig rökare själv. Men vet att det är inte deras fel utan det är helt enkelt jag som får gå in, för jag får anpassa mig eftersom att det är tillåtet att röka på sin balkong.
 
Ta nu detta för vad det är, jag pratar om mig och hur jag tycker, dömmer ingen, men jag tycker inte om röklukt, blir illamående av det. Det kan förstöra en middag & mysstund på balkongen då man sitter och äter och det börjas röka runt om en. Har fått plocka in middagen flera gånger som vi ställt upp för att mysa tillsammans på balkongen för att man fixar inte att äta maten då det luktar rök, jag tappar aptiten. Suck fått gå in nu, får nu röker grannen igen, var typ ut för 10min sedan hen var ut senast.
 
Så egentligen skulle man bo i hus och få lukta på det man själv vill. 
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Jag gillar heller inte röklukt! Jag blev så glad, när rökförbud infördes på restauranger och caféer.

Att bo i hus hade inte varit helt fel.. Fin mugg :)

Gillar inte heller rökning. Din mugg var så fin.

Ja, det är irriterande då man inte kan få njuta på sin egna balkong utan att få bli passiv rökare. Det är ofräscht tycker jag. Men det är så bra med vår lägenhet och våra grannar - alla skriver under på att man INTE får röka på våra balkonger. Så vi kan bara ta det lugnt utan att oroa oss för röklukten. Så skönt! :D

Sv; haha, det är inte det jag skrev ;) du missförstod. Jag skrev att kl 13:00 tog jag över en helgrupp patienter :'D inte att jag slutade. Slutar alltid 15:00 :)

Åh fy vad irriterande, röklukt är verkligen inte mysigt :(

Förstår att det är sjukt irriterande att ha rökare som grannar. Vi har turen att ha icke rökare men lider med dig.

Alltså åh, förstår helt. Nu har jag förvisso inte en balkong men en utav mina grannar är den värsta rökaren jag varit med om - jag ser honom ALLTID med en cigg i handen. Oavsett om det är på deras balkong, ute på gården eller i området.

MEN vad tråkigt! speciellt om det är mer eller mindre jämt, inte så att ni kan välja att inte andas in den :(

Jag slutade röka för 3 år sedan och ju längre tid det går desto mer avskyr jag lukten av röken. Usch så äckligt! Förstår dig.
Tråkigt att du har så många grannar som bolmar på balkongerna.

Vilken fin mugg! :-)

Men vilken härlig mugg :)

Nej fy! Det är hemskt! Är så glad att ingen av våra grannar röker

Usch vad jobbigt, förstår att du inte vill att din dotter ska hamna mitt i det där!

Har tyvärr samma problem hemma.... mina grannar röker för fullt och min lägenhet doftar riktigt vidrigt ibland! Kram

ja håller med tyckte tom att ja hade ont utav det på vår inglasade tack o lov är det inget här där vi bor nu

Ush så himla vedervärdigt :/ Lider med er!
Svar: Ja bra skrivet, så tänker jag med när det kommer till kommentarer osv;) Ush flygande jacob är absolut det äckligaste jag vet,haha..både bananer OCH nötter i mat, gah!

Gillar inte heller röklukt som invaderar en när man inte vill. Jag tycker även att personer som ibland själva är rökare eller vistats i rum där det röks luktar skit. Inpyrd rök är nästan värre än rök som flyger förbi.

/Kamilla

Fin!

Hatar röklukt! Det är vedervärdigt. Att få sitt "egna" ställe (balkongen) inrökt är så frustrerande! Samma sak gäller badstränder! När de till och med fimpar i sanden och inte tar med sej dem då de åker.

Det är verkligen tråkigt när man själv inte är rökare och man får in andras rök på balkongen och ännu värre in i lägenheten :( Har samma problem här med grannar som kedjeröker på balkongen så jag får stänga till min balkong när de sitter där ute :( Kram <3


Kom ihåg


Trackback