När man växer ifrån varandra

 
Godmorgon nu är vi i rullning igen, tösen är tillbaka hos dagmamman och vi jobbar igen, härligt. Nu har jag rast men måste sticka iväg igen snart, hoppas att er onsdag ska starta bra och får en bra dag. Jag brukar läsa Annica Enclund och Marcelo Peña,s bloggar och tyckt det är så charmigt att de hängt ihop så länge efter Big Brother trots att det varit så mycket skriverier kring dem. Sedan gillar jag Annicas sminktips & Marcelos modetips. Men nu läste jag att de gjort slut, samt att de har sin lägenhet till salu, ja det var faktiskt lite deppigt att läsa 
 
Nu ska jag cykla till nästa jobb 
 
GLÖM EJ ATT RÖSTA PÅ MIG
  
     FÖLJ MIG HÄR NEDANFÖR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Så skönt att tösen är pigg igen.
En bra dag till er alla.

såg också de igår, men hade för mig jag läste för längesen att de hade gått isär. Men de kanske blev tillsammans igen efter de. Ja tråkigt när de går isär men de har som du skev vart ihop ett tag iaf från en dokusåpa

Vad tråkigt att det har tagit slut mellan dom och det har jag missat! Kramis

Tack detsamma. Hoppas du får en bra dag. Jag är äntligen ledig nu efter att ha jobbat lör-tis, så nu känns det skönt med lite mer vila.

Oj jag har då ingen aning om vem nån av dem är?

De minns jag på den tiden var jag ett frälst BB fans. De var ju bara så söta tillsammans. Visst är det sorgligt varje gång man hör eller läser om att några går isär.

Jag har följt Annica lite av och till men nu var det tydligen ett tag sedan för jag kände inte till att de delar på sig. Skönt att ni är tillbaka igen efter vattkopporna.

Ha det bra i regnet.
/Kamilla

Deras bloggar läser jag med :)


Kom ihåg


Trackback