Nu är vi på väg, & klänning på vift

 
Nu är vi på väg, åkt sedan strax efter nio, nu hoppas vi att hon inte kräks, håll tummarna. Bilen är fullproppad verkligen, helt smockad med allt vi kommer behöva ha. Det blir ju mer också då vi ska vara en vecka i stugan nästa vecka och man måste ha med egna sängkläder och badlakan osv, samt vagnen på det också.
 
Apropå klänningen så hade den inte kommit idag heller i deras utdelningspost, så för att paketet inte ska åka tillbaks så har de godkänt att en kompis till mig får hämta ut paketet, så då skickas det inte tillbaka i alla fall.
 
Lite besviken blir jag för hade ju beställt den klänningen för att ha nu på semestern, visst har många fina plagg med mig, men inte ska det ta mer än 5 dagar för ett paket att komma fram och det har stått att det ligger kvar på samma ställe sedan i söndags där det senast anlänt, jag beställde klänningen den 19:e.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Nej vad tråkigt med klänningen, tycker synd om dig.
Håller tummarna att det ska gå bra med tösen så hon inte blir illamående.
En fin och bra semester önskar jag er.

Nu vet jag inte vart du har beställt ifrån men de flesta hemsidor från Sverige har 6 dagars leverans och då gäller det endast vardagar. Ett fåtal har leverans på 1-2 arbetsdagar tyvärr men skönt att det löser sig :)

Låter härligt :)
Hoppas ni får det trevligt och att hon inte kräks..

Trist att klänningen inte hann komma. :-( Hoppas du får en härlig semester.

Trist med klännignen! Hoppas verkligen tösen slipper att må allt för dåligt. Var en mardröm att åka bil för Alice innan hon fick Postafen inför längre resor...

Hoppas att hon inte blir åksjuk - ger ni henne medicin? Jag har för mig att jag började med medicin väldigt väldigt tidigt.

Hoppas att hon mår bra hela resan:)

Men va störigt med klänningen..

Vad skönt att åka iväg :) Hoppas hon mår bra :D

Hoppas ni får en riktigt härlig semester i stugan! :D

Hoppas er resa gått bra och att hon inte mått allt för dåligt.

Men åh så tråkigt med klänningen 😔 Sånt där är så typiskt!


Kom ihåg


Trackback