Skriv ett brev till dig som 10 åring

Guzels utmaning idag är att man ska skriva ett brev till sig själv som 10 åring
 
 
 Hej Mirre, 
 
Du är en jättefin och omtänksam tjej som så gärna skulle vilja känna dig lite mer speciell än du känner dig bland dina kompisar. Du behöver inte känna att du måste dra dig tillbaka för du är ängslig för hur andra ska tycka om dig. Bry dig inte om de ouppfostrade barnen som inte får tillsägningar hemma att man inte mobbar och retar andra barn. Mycket tråkigt att du hamnat i en klass med 17 killar & 7 tjejer, det blev fel från början. Att nippertipporna till klasskamraterna du hamna med som bara ville vara två och två & du tyvärr blev en av dem som vart utanför just för det att du kände att du skulle ta den rollen då du inte trodde på dig själv.
 
Jag hade velat vara där för dig och tröstat och kramat dig då du gick undan i skolan och grät eller då du stängde in dig på rummet och grät då ingen såg. Jag hade önskat att vuxna jag hade kunnat stöttat dig. Men den rollen gjorde Bellis mormor & morfar riktigt bra. Så du fick stödet du behövde & du hade ju två år äldre storasyster som var/är din bästa vän.
 
Tyvärr präglades din barndom/skolålder av dåligt självförtroende, utanför i klassen, mobbning & klump i halsen varje ny morgon och det var dags för skolan igen. Bellis mormor och morfar ville byta klass just för att det skulle bli bättre, men du ville inte gå med på det, du var för ängslig för att hamna med nya kamrater att du valde att stänga in mycket så att de inte fick reda på hur jobbigt du hade det. Du vägrade gå med på det. Jag önskar att jag var en utomstående där som hade övertalat dig att gå med på det, det hade säkert blivit så mycket bättre.
 
Jag hade velat sagt till dig att du skulle inte ha så låg självkänsla för du var så vacker och fin, du kommer klassas som en av de vackraste som finns i hela världen när du blir vuxen av en annan människa. Det hade du inte trott på om jag sagt det till dig då, men så är det. Du är nu tillsammans med den mannen sen 17 år tillbaka och ni har en 3½ årig dotter som är på pricken lik dig, & hon är precis lika söt som du var fast du inte trodde du var det.
 
Jag hade velat kramat dig, peppat dig & klappat din kind, finaste Mirre om du visste hur fin du var 
 
  
     FÖLJ MIG HÄR NEDANFÖR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Tråkigt att läsa hur jobbigt du hade det som yngre och hur du blivit behandlad, inte alls roligt, men vilken tur att du mår bättre idag och har en sån fin familj <3?

Vilket fint brev... blev faktiskt alldeles tårögd :(
Jag önskar att ingen, varken barn eller vuxen ska känna sig utanför eller mindre värd...

Stor kram till Lilla Mirre... och oxå till stora Mirre <3

Men åh vilket fint brev och vad berörd jag blev! <3 Kramis

Så fint brev, det hade man velat ha i den åldern. Och fin bild :)

Så himla fint inlägg!!

Så fint och ledsamt på samma gång.
Kram.

Vilket fint brev till dig själv 🌼 Så tråkigt att det inte fanns vuxna i skolan som kunde se... ❤️

Blev helt tårögd 💗 Sorgligt och så fint skrivet! Kramar

Vilket fint brev. Blir väldigt berörd.

Vilket brev...jag blev väldigt berörd.Så fin bild på er <3

Så fint du har skrivit till dig själv <3 Ledsamt att läsa hur tufft du har haft det :( Glad över att det ser så annorlunda ut för dig idag <3 Kramar <3

fint och lite sorgligt brev. Nyttigt att skriva tror jag bu när man i vuxen ålder ser allt lite annorlunda. Min skoltid var inte heller en rolig resa. Alldeles för ofta hamnade jag utanför och hittade mina vänner i andra klasser vilket inte heller passade nippertipporna i min fin fina klass.

Kram på dig/
Kamilla


Kom ihåg


Trackback