En dröm att fläta håret

 
Ja idag är jag inte så kaxsig och styv i korken, näee snarare tvärtom, jag är så feberöm i kroppen & ont i halsen, så idag sjukskrev jag mig faktiskt, måste så bli. Hoppas att jag är bättre och kan jobba imorgon, samt innerligt hoppas att man är bättre och kan gå ut och äta som vi planerat på lördag . BQ mår lika kasst som mig, men han jobbar ändå. Visst såklart är det lika jobbigt för honom, men han jobbar på kontor, han orkar väl jobba  hyffsat då uppenbarligen, jag är ju rörlig precis hela tiden, jag har ju kroppsarbete, så jag kände att jag orkar inte, man måste inse då man måste se sig besegrad som sagt.
 
Tösen verkar pigg än så länge hon är snorig bara direkt på morgonen, annars piggelin , hjärtat jag gjorde så fin fläta på henne idag i luggen och ner på ena sidan, en sådan här typ - Inbyggdfläta i luggen, sedan resten utsläppt som hon på bilden med, hon vart toksöt i håret. Ser fram emot att testa olika flätor på henne, har ju köpt en flätbok, och dessa vore så kul att testa på
  1. Fläta inbakad i bakhåret
  2. Inbakad fläta upp och ner i toffs
  3. Fiskbensfläta
  4. Waterfallbraid 
 Måste tipsa om min mammas instagram, lite sött att hon skaffat det - Lilian instagram
 
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄR
 
Ni missar inte vår utmaning som vi har, kul om ni hakar på det - Utmaning maxwordKommentarer

Alltid kul att prova andra frisyrer på sig och barnen. Jag köpte en bok om olika flätfrisyrer i somras men inte testat någon än, kanske dags?!
Fin onsdag till dig!
KRAM

Det är ju så fint med flätor men kan inte fläta mig själv. Har inte gett 120% på det heller förvisso!

Krya <3

Så roligt med långt hår och du kan fixa med det, minns jag tyckte det var roligt jag också på mina tjejer.
Krya på dig!

fina du. tack för dina fina ord. tyvärr är det lättare att ta in de dåliga istället för de fina som man får höra. konstigt det där

Vad kul med en flätbok! Lycka till och ni får krya på er! <3 Kramis

Så tråkigt, krya på dig 💖
Jag skriver mer min bloggadress för att du ska veta vem som kommenterar ;) så det kanske räcker med 6barnochfru?
Eller HTTP://www.nouw.com/6barnochfru

Åh älskar flätor i alla valörer, brukar ha det ofta och vi flätar på varann på jobbet :) Min syster köpte en jättebra ( och avancerad ) flätbok till hennes yngsta dotter Iris och gluttade i den, så mycket roligt man kan göra :)

Glömde; KRYA!😘😘

Vad bra att du lyssnade på kroppen och stannade hemma idag. Hälsan är trots allt viktigare än jobbet. Flätor är så fint. När T var liten hade hon ofta en massa fina frisyrer som jag gjorde nu när hon är 10 bestämmer hon ju själv och flätorna är allt oftare populära tyvärr.

Krya på dig.

Kramis Kamilla

Krya på dig fina du :)

Åh stackare :(. Krya på dig!

Vad roligt att kunna göra olika flätor. Du får visa sen


Kom ihåg


Trackback