Då är man inte på sitt bästa humör

 
Godmorgon, godmorgon, sitter här på rasten med lite skallebank, vakna för sent imorse så jag inte hann ta allergitabletten i god tid innan jag behövde ge mig iväg, men hopps att det ska ge sig verkligen, har tagit värktabletter, för just nu kan jag inte cyckla till nästa jobbobjekt om inte huvudvärken lättat, då blir det ju bara 10ggr värre. Ikväll ska jag & Gabbe ut och ta en salld på stan, ses utan barn ska också bli trevligt , då måste ju verkligen huvudvärken ha lagt sig.
 
Men det kan ha att göra också med att tösen börjat böka på nätterna & vaknar en del om nätterna, inatt var det 2 ggr, natten innan det 2-3 ggr. Imorse vaknade hon kl 5 också. Hon börjde surra också och ville SÅKLART att pappa skulle komma dit och söva om henne istället för mamma (pappfia), han lyfte in henne till oss, (hade inte jag fått göra) & hon småprata lite, men då pappa krama henne och stoppa om så somnade hon om ganska snabbt och jag med som tur var. Men då alarmet ringde stängde jag bara av det och vi sov vidare, efter ett tag vaknade BQ till och sa - Älskling du måste gå upp. Förstår honom varför han sa så, men sådana starter gillar jag inte, då får man sådan stress & ångest.
 
Men jag kom i tid till jobbet & nu har jag rast och ska koppla av lite 
 
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Ja, småbarnslivet kan verkligen ta ut en :) Tufft när man inte får den sömn man behöver. Få hoppas du får en trevlig tid med vänninan och att du slipper huvudvärken tills dess.

Jobbigt med allergin. :(

Hoppas huvudvärken ger med sig <3

sv:
Jaa, det känns verkligen som om det var år och dagar sedan jag ägnade mig åt att blogga och läsa bloggar, har helt enkelt hamnat långt ner på prioriteringslistan dessa månader.

Ja det var lite lustigt att jag aldrig har gillat den typ av renovering som det är här, men väl på plats känner jag att det ger en känsla av lugn och trygghet så jag har inget behov alls av att renovera just nu. Det känns hemtrevligt helt enkelt, saknade lite den känslan i vår förra lägenhet :)

Vad tråkigt att du har fått huvudvärk och hoppas att det släpper snart! <3 Kramis

Känner exakt samma här...så jobbigt med allergin.

Att inte få sova ordentligt är jobbigt. Hoppas du får en bra dag

Så fina Tulpaner!!
Hoppas Huvudvärken ger sig.. Kramis

Hoppas huvudvärken släpper snabbt och att du får en härlig dag :)

Hoppas huvudvärken släpper så du kan få en trevlig stund med din vän.

Pikatten hoppas det gav med sig.. Kram

Åh är likadan om jah blir väckt så.. stressande 💗 Hoppas hon sover bättre nu


Kom ihåg


Trackback