Får inte glömma älsklingen

 
Tumme upp till mig ↑ att jag var i tid på jobbet för så gräsligt trött jag var i morse, somnade t.o.m om 20min till. Bellis vakna efter 5 idag och grät lite, men så tassa hon in med sin Båtsman, ja ett gossedjur som hon fått av mormor & morfar som ser ut som Båtsman från saltkråkan, det är hennes älskling då hon sover  (←Klickbar bild)
 
Ja hon tassa alltså in till oss & somna om direkt igen, så vi fick väcka henne sedan då vi gärna alla tre hade sovit kvar. Idag är det finare väder här, solen kommer fram bitvis mellan molnen och det klassar jag som fint väder, behöver inte vara gassande sol bara för det ska vara fint väder även om det är underbart. Båtsman för den delen har fått ett litet hål vid ena örat, så han ska få gå till veterinär Mirre i eftermiddag och laga det, Bellis har t.o.m bett mig att göra det, men jag har glömt det, här kan ni köpa Båtsman ni som vill & även andra karaktärer från Astrid Lindgren - Astrid Lindgren Shop - Saltkråkan, vi har alla filmer tror jag, fått det i julklapp genom åren som samlingsgrej, Saltkråkan var verkligen min favorit som barn så det vill jag mer än gärna titta på tillsammans med henne.
 
 
Nu ska jag till nästa kontorsobjekt och städa fram tills lunch, 
 
FÖLJ MIG HÄR    
 Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åh jobbigt med tidiga mornar! Duktig som tränat 😘

Är ganska mulet här , lite kyligare än igår.. Men det är ändå skönt så jag inte känner mig så stressad idag..

Förresten la in en länk till dig under bloggar jag följer :)

Ha en bra dag

Underbart väder, ska nog försöka gå ut och njuta snart. Ska bara stå klart på min crosstrainer och va en sväng i skolan först 😩😜

Vacker bild på trädet! :D

Vad jobbigt med dålig sömn men bra jobbat att du hann i tid till jobbet! :-D Kramis

Det finns inget värre än att gå upp när man bara vill ligga kvar :/

Så fin Båtsman :). Jag fick en i liknade modell som sitter av min pappa strax innan han dog. Den har fått följa mig genom livet :)


Kom ihåg


Trackback