Lite nytta och nöja att göra

 
God eftermiddag på er, här skiner solen idag med, men det är svalare idag än igår, betydligt svalare, så en tröja krävs idag, men ack så härligt. Nyss kommit hem från jobbet och tösen är hämtad. Ska svida om mig & fixa mig lite så ska vi ner på stan. Tösen har jag redan bytt om kläder på & fixat fin fläta i håret. Vi ska ner på stan och köpa några tigts och tunna långärmade tröjor åt henne, sommarklänningar och toppar har hon, men vill även hon ska ha toppar/tights med längre ben också, för det är inte alltid så varmt, samt jag resonerar så i alla fall att de kan behöva ha så på sig ibland med för att skyddas från solen.
 
Igår var jag så trött att jag somnade efter halv nio i soffan, sedan vakna jag vid kvart över 10, så då var det bara att gå upp och borsta tänderna och lägga sig för natten, kul sällskap jag var. Men ibland är man sådär trött & speciellt då det är lite knöliga nätter nu då tösen är täppt i näsan.
 
Nu är en tvättmaskin igång & jag ska sätta fart och vi ska gå ner på stan, ska ta någon mellis först bara. När BQ kommer hem från jobbet idag ska vi gå en rask powerwalk tillsammans sa vi, & tösen får haka på också, får hoppas att hon finner sig i det.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Låter som en bra dag :D

Jag vill också ha sol, här har vi regn och grått för andra dagen i rad :/

Alltid mysigt med en gemensam PW!

Vet hur det är det där att somna på soffan...händer mig alldeles för ofta. Skönt med ledig eftermiddag på stan!

Jag somnar nästan alltid så tidigt. Har skyllt på stress, dåliga matvanor och en massa annat, men det är nog bara att inse att jag är född trött. Har dock blivit bättre. När jag var tonåring behövde jag 10 h/natt, nu räcker det med 8-9h. Hahahah


Kom ihåg


Trackback