Så var det med den saken

 
En till BQ och en till mig, den ena trött och börjat jobbat tidigt och den andra mensfia, så ja så vart det ikväll. Ska gå göra vår kycklingsoppa klar, det är klart det mesta bara värma på, gött gött. BQ kom hem för en stund sedan från Leksand, så ikväll blir det tidig sänggång, är jättetrött.
 
Läste så bra inlägg hos Dixi idag om all fixering kring vikt, kring vad man ska väga och inte, siffran på vågen, hur man ska träna, äta osv. Jag sticker inte under stolen med att jag kanske provocerar för någon när jag lägger ut nyttiga recept, när jag skriver om min vikt osv & jag kan haka opp mig på 1,2 kg jag gått upp över en period och jag sedan skriver ett blogginlägg att jag gått ner dem igen, ja ni förstår. Men jag hoppas att man tolkar min blogg mer som ett sunt tänk kring mat, samt att jag även kan unna mig ibland, ovan ser ni bevis på det. Jag är inte ute efter någon hets att man ska se ut på ett visst vis, för mitt syfte är som sagt att man ska få tillgång till sundare recept och jag kan bidra till något som kanske lockar att laga själv, → Läs inlägget, det fick mig att bara nicka och le då jag läste det - Jag är så trött på all fixering vad man väger / Dixi Wonderland
 
Ha en fortsatt bra måndagskväll 
 
FÖLJ MIG HÄR 
 Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Åh vad gott och jag skulle lätt kunna äta båda två! :-D Kramis

Jag höll faktiskt ett sådant i min hand innan idag men valde plopp istället. Här är en till som lever livet med en chokladbit i vardagen.

Åh älskar sådana här!!
Svar: Ja undantaget är ju dom då såklart som har ett gediget fotointresse, men den här sociala mediastressen som blivit har gått lite till överdrift;) Alla klarar inte av att hantera det, så hoppas att kunna påminna & upplysa andra i min närvaro om detta..

Jättebra inlägg hon skrivit, den där vågen är farlig för många tyvärr.

Men mums vad gott med lite choklad, hade suttit fint nu känner jag!:P

Vad goda dom låter! Kram

du skriver ju dina tankar ock det är alltid intressant o läsa. jag tycker det är bra med tips :) jag har gjort snickerskakorna igen till kalaset imorgon ;)

oh de såg goda ut!!! :)


Tycker du har ett sunt tänk kring vikt och när du bloggar om det :)

Men alltså ja, jag håller med. Samtidigt så måste man få prata om det men att hetsa är en annan grej, tycker helt klart att du håller dig inom ramarna! Kram!

Är man mensfia får man unna sig! 😊

Nej, jag ser inte det som om du försöker skapa uppmärksamhet kring din vikt eller liknande på din blogg. Jag tycker det är bra att få skriva ut det man vill, man jag tror absolut inte som du skrev ovan. Det är en bra blogg du har som handlar om mycket mer! :)

Sv; tack ska du ha! :D

Jag skulle kunna äta upp bägge:) kramar

Jag äter ju inget socker men detta får mig att bli sugen...

bra sunt tänkande
vi är alla olika o ja orkar helt enkelt inte med min vikt längre allt annat är här nu som tar tid o ork
mm så g gott ut ja kan ta båda två he he
mm kyckling soppa va har du i ?

Jag tror vikten påverkar massor hur vi mår, handen på hjärtat, ingen vill vara tjock men man kanske måste acceptera det? Ingen vill kanske vara mager heller? Man är den man är, antingen får man acceptera det eller göra något åt det. Vi äter på tok för mycket socker och kolhydrater idag samt snabbmat och det påverkar både kroppen utanpå och inuti. Socker ger oss beroenden och inflammationer i kroppen. Att bära omkring med övervikt är inte bra för leder eller annat, diabetes, hjärtinfarkt, hypertoni och stroke är vanligare bland överviktiga.

Ska kika på det :) Jag är noga med vad jag äter ur hälsosynpunkt men unnar mig gärna det jag är sugen på med :) Och visst slinker det ner en godbit då och då men då ska man njuta av den och inte få dåligt samvete. Allt med måtta :) Hoppas du får en fin dag :)

Jag hittade på Ginas hemsida tillslut, måste varit en retur för när jag lagt min i kundkorgen så var tröjan slutsåld igen. Mor- och dotterkollektionen är från Ellos. Hoppas du hittar något fint du med :)

Jag tycker det är helt okej att tipsa om nyttigare alternativ eller en ny träningsform som verkligen tar på de ställena som man vill fokusera på. Det jag är emot är att man skriver siffror. Detta är naturligtvis upp till var och en men när man skriver om siffror så fokuserar man på fel saker enligt mig. Man behöver inte alls hålla med mig men sen tänker jag att du som är mamma till en dotter, hur hade du känt om hon började klaga på att hon ville gå ner 1,5 kg? Du hade sagt att hon är det finaste som finns i hela världen och hon är perfekt precis som hon är, varför inte säga det till sig själv också även om vågen visar 1,5 kg upp? Vi är så himla hårda mot oss själva.

Hoppas du förstår hur jag menar. Det kan ibland bli missförstånd när man uttrycker sig i text och jag vill bara försöka förklara hur jag menar så gott jag kan utan att trampa någon på tårna. Alla får skriva och uttrycka sig precis som dom vill och mitt inlägg var inte riktat mot någon personligen :) Tycker du verkar vara en jätte fin person och en bra mamma. Du är jätte fin precis dom du är :)

Svar: Tack så bra och fina ord, jag håller helt med dig, & förstår dig vad du menar i ditt inlägg, kände mig inte alls trampad på tårna utan ville bara skriva mina tankar, & ville verkligen länka till ditt inlägg för jag tycker det var så bra skrivit, man måste sluta vara så fixerad, & visst jag är det, men inte som du säger som de som hetsar. Håller med dig i hur jag skulle reagerat om Bellis sa så, så precis man ska inte hänga opp sig på några kg de märks ju inte ens. Så klokt tänkt, synd att inte fler strävar efter att tänka så, idealen alla strävar efter finns verkligen inte, Kramar
Sweetwords


Kom ihåg


Trackback