Gråt inte över spilld mjölk

 
Godmorgon på er, nu hade jag lite tid över innan det är dags att gå till jobbet, börjar halv åtta, och det tar 5min att gå dit så ja liiite tid Ja, det var synd att vi inte vann budgivningen, men det är som det är, den var inte tilltänkt oss helt enkelt, så vi letar vidare, så vi gråter inte över den så. den hade ju superduperfint kök och öppenspis, det fastnade vi ju för, men sedan var det lite att göra om på den och det hade vi ju tänkt göra också.
 
På jobbet då, jo det går bra absolut lär mig mer och mer och vissa moment är jag redan trygg med och fixar finfint. Det är vissa moment som är lite spärr för mig än, där har jag lite ångest över varje gång jag ska göra, men det kommer lätta det med snart, måste ju få vara så.
 
Ska försöka kika in till er ikväll, men som det varit nu är jag så trött på kvällarna då middagen väl är gjord och tösen sover att jag bara sjunker ner i soffan och fastnar framför teven. Så har överseende och glöm inte bort mig bara för det.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Ohh så tråkigt med budgivningen 💕
Det tar tid att lära sig saker på nytt jobb men vet du kommer fixa detta innan jul utan nån spärr 💋

Trist med budgivningen, men lycka till nästa gång! Och ja, men så är det nästan alltid med arbetsuppgifter - för ca 2 veckor sedan skulle jag spola en KAD helt själv för första gången, vilket gjorde mig riktigt nervös. Men gick fin fint hihi, så att man lär sig nytt på jobbet varje dag nästan ;)

Sv; ja, det var riktigt gott! Nej, då var det inte grattis i efterskott, men nu är det det ;) fyllde år igår och inte i lördags! :)

Tråkigt med budgivningen men det kommer komma bättre tillfällen:) kramar

Tråkigt att ni inte vann men som du skriver så var det kanske inte menat för att det kommer något bättre längre fram :)

Synd att ni inte vann budgivningen! Men hoppas ni hittar nåfot annat som passar. Kram

Vilken vacker bild. Tråkigt att ni icke vann. Hoppas ni hittar nytt boende snart som ni blir förälskade i. Kram


Kom ihåg


Trackback