Nu ger vi varandra bloggkärlek

Fredag idag veckans bästa dag enligt många. För mig betyder fredagar sedan en tid tillbaka Fredagsfokus och Fredagspresent. Visst ska vi värna om varandra. Alldeles för ofta hör jag talas om bloggvänner som får en massa skit på sina bloggar. Vilket är helt oacceptabelt. En av mina fina bloggvänner Linda säger på sin blogg:

 

”Tänkte ta upp ett ämne som jag kallar bloggkärlek, som lite har försvunnit. Tycker många inom bloggvärlden endast är intresserade av sig själva. Vilket såklart är tråkigt! Det var bättre förr Det är ju faktiskt som så att ju mer vi uppmärksammar varandra desto större risk är det att någon annan trillar in på din blogg. Det är ju trots allt snart alla hjärtans dag.” Därför har Linda dragit igång ett kärlekståg som består av ren bloggkärlek ♥. Ett tåg där vi uppmärksammar varandras bloggar!

 

Såhär gör man för att vara med:
◊ Dela bilden på din blogg och länka till mig.
◊ Skriv här i kommentarsfältet att det är gjort
◊  12/2 så lägger jag upp en lista med alla deltagarna som anmält sig här på min blogg.
◊ 14/2 så publicerar vi allihopa listan (med länkningar) tillsammans med bilden.

 

Happy Valentines Day! 

 

 Kommentarer

Åh, så fint inlägg! Jag håller med om att det känns som att folk bara bryr sig om sina egna bloggar och när de väl kommenterar någonting så är det bara "Fin bild", "Ha en trevlig helg", etc. Visst är det fina ord, men då känns det inte som att en är genuint intresserad. Att lyfta varandra är ju jätteviktigt om en själv vill bli upptäckt. Jag brukar ibland göra bekräftelse-inlägg på Facebook genom att lyfta folk som jag tycker förtjänar det.

Älskar det här initiativet! :-D Kramis

Klart vi ger varandra bloggkärlek. Så fint initiativ av Linda eller hur!

Ha en toppen kväll.

Kramis KAmilla

Så bra initiativ av Linda :D

Så fina kommentarer och fint inlägg Mirre.
Svar: Vad roligt Mirre, välkommen till tåget!


Kom ihåg


Trackback