Ohh tänk om man fick ta flyget

 
 
Godmorgon, suck vad trött man är då. Om man kunde få sova lite längre minsann. Det är bara att slå klackarna i taket och köra på. Sista dagen denna veckan här, sedan är det kortare dag imorgon, sedan helg. Idag då jag kommer hem från jobbet så är fina Enzo här. BQ och Bellis hämtar henne då de åker hem från Förskolan idag. Så oerhört sött att mötas av en glad labbepojke.
 
Ohhh längtar tillbaka till Marbella, det var så härligt. Längtar eg inte tillbaka dit så. Skulle vilja åka iväg med BQ och Bellis och åka utomlands. Mysigt hela alltet, både flygning tillsammans och äventyren.
 
Dags att gå jobba woop woop.
 Kommentarer

Åh ja lite mer sömn hade verkligen inte varit fel! Lias har tagit morgon vid 4 i två dagar nu. Tur kaffe finns! ☺️

Samma här! Är sugen på att åka utomlands, men just nu händer det för mycket i trädgården... Nästa år blir det nog en resa på hösten när lillskrutt har blivit lite större! :)
Han en finfin dag!

Jag håller med dig.. Är så sugen på en solsemester som innefattar bara ligga i en solstol med hela familjen men inte just nu.. i höst kanske.. Nu vill jag njuta av våren här hemma.

Jag drömmer också om att få åka i väg tillsammans med min familj. Jag har inte varit utomlands på 6 år & saknar verkligen den goda härliga maten & stränderna. Vad roligt att ni kan låna hem henne ibland


Kom ihåg


Trackback